Herkese merhabalar sitenize üye olalı çok uzun süre oldu fakat ben dalışla ilgilendiğim için olsa gerek bugüne kadar hep seyirci olarak takip ettim forumu. Bundan sonra eğer kabul ederseniz zıpkın avı raporlarımı paylaşmak isterim. Ben genelde yaz kış demeden hemen her haftasonu dalışa giderim. Av stilim ise baskınavı denilen karakıyıda yapılan avdır (0-3 metre) İşte nacizane avlarımdan bazıları. Kalın sağlıcakla daha iyileri sizlere rast gelmesi dileği ile.
Erçin bey tekrar merhaba. Öncelikle avlarınız için tebrik ederim. Levrek tutmak hemen hepimizin tatlı rüyası olup, peşinden de az koşmayız. Bu nedenle gözümüzü şenlendirdiniz, teşekkür ederiz. Ancak avınızla ilgili olarak belirtmemiz gereken bir durum söz konusu. Bizlerin tabi olduğu 2/2 nolu amatör balıkçılık tebliğine göre, levrek için kişi başı günlük avlanma limiti 5 kg. olup, boy limiti ise 18 cm olarak belirtilmiştir. Buna istinaden, bazı fotoğraflarınızda kg. limitinin aşılmış olduğunu görüyoruz. Sitemiz bu konuda oldukça hassasiyet göstermekte olup, yayınlanan raporların tebliğe uygun olması gerekmektedir. Tebliğe uygun olmayan raporlar, gerekli bilgilendirme yapılarak kilitlenmektedir. Ancak yeni üye olduğunuzu göz önünde bulundurarak, raporunuz kilitlenmeyecek, ancak tekrarında konunun kapatılması söz konusu olacaktır. Bundan sonraki avlarınızda limit aşımına dikkat edeceğinizi ve tebliğe uygun olmayan avlar rapor etmeyeceğinizi (daha doğrusu tebliğ dışı av rapor etmenize gerek kalmayacağını) umut ediyoruz. Hassasiyetiniz ve bundan sonraki avlarınızda sergileyeceğiniz duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz. Keyifli paylaşımlar.
Uyarılarınız için çok teşekkürler fakat bu fotoların hiç birinde limit aşımı yoktur, uyarınız 7. foto içinse o avı yanlız başıma yapmadım 3 kişi yapıldı o av, ben açıklama yapmadığım için özür dilerim. O ava ait başka bir fotoyu daha yayınlıyorum beraber avladığımız arkadaşlardan biri. Sevgiler.
Erçin bey açıklamanız için çok teşekkür ederiz. Konu açıklığa kavuştuğuna göre, size tekrardan keyifli paylaşımlar diliyorum. Rast gelsin...
Erçin bey üye olalı uzun zaman olsada aramıza hoşgeldiniz, güzel bir giriş olmuş. Güzel av ve paylaşımlarınızın devamlılığını dilerim.
cok güzel balık görüntüleri. ancak dalgıç kıyafetleriyle evin içinde çekilen fotolar uyum sağlamamış, arka tarafda tabaklar felan..
naçizane levrek paylaşımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim...çok naçizane güzeller......şaka bir yana tebrikler çok güzel avlar bunlar...
Erçin İzmir de levrek kaynıyor ama bize bir türlü gelmiyor.Seni kutluyor avlarının devamını diliyorum.