Değerli Balık avı tutkunları aranıza katılmakla memnun olduğumu belirterek,Hepinize unutulmaz anılar yaşatan zevkli ve bereketli avlar dilerim. Lütfen poset,pet şişe,vb. benzer maddelerin kullanımını ve doğayı kirletmesini engelliyelim.Bu konu ile ilgili önerilerinizi merak ediyorum.
abi aramıza hoş geldin der ve çevre doğa konusunda çok güzel deyinmişsin teşekkür ederim.Herkesin böyle güzel olmasını isterim bizler için ve gelecek nesiller içinbu hatırlatma çok güzel.
Aramıza hoş geldin arkadaşım Dilerim sizde en az bize tavsiye ettiğiniz bu güzel önerilerinizi ne kadar ve nasıl uyguladığınızı bize paylaşımlarınızla aktarırsınız
Teşekkür İlgi ve alakanıza Teşekkür ederim.Hani bir söz vardır.Topraktan gelip toprağa gitmek diye...Ben su bazlıyım...Hatta az daha geç doğsam solungaçlarım bile olurdu.Hayatım boyunca Su ile yaşadım suyu sevdim.Dileğim suyun koynunda öleyim.Suyun koynunda yatan Şehitlerimize Saygılarımla.Tüm kabirler temiz tutulacak ise Suyun koynunda yatan DUMLUPINAR sehitliği var.