mrb değerli balıkçılar bende (cik) sayılırım siteye 3-5 günlük üyeyim çunki netim yoktu ama bu işe doğuştan üyeyim.sitede gercekten değerli ve bilgili cok arkadaş var fikir alış verişi falan çok güzel oluyor.15-20 yıldır gerek tatlı su gerekse denizde (zıpkın) olta vs avlanıyorum.ama bilmediğim meğer pek çok şey varmış,burada öğrendiğim.Tokatlıyım uzun süre dereler ırmaklar ve göllerde avlandım daha sonra işim gereği trabzonda 9 yıl kaldım değerli ve deneyimli blıkçılarla tanışma fırsatı buldum onlarla sıfırdan denize başladım Allah onlara uzun ömür versin. deniz ayrı bir tutkuymuş tatlı suyu unutturdu desem yeridir gündüzü ayrı keyf gecesi ayrı her mevsimin balığı ayrı oltaydı kayıktı derken bide zıpkına merak sardım harika bi şeydi.di ...diyorum cunki tayin çıktı şark görevi gereği erz.aşkaledeyim burda yine tatlı suya döndüm tabi güzel dereleler var alabalık var ayrıca kara avıda yapıyorum 10 aylık setter köpeğim var onu yetiştiriyorum.Şark bittinde nasip olursa yine denizli bir yere gideceğim inşallah,denizi tek geçiyorum. herkese selamlar yeni sezonda herkese hayallerinin balığını tutmaları dileğiyle rasgele
sağolasın korni. siz hayallerinizi balığını tutmuşsunuz zaten nasıl bir balık bu biraz anlatımısın.teşekkürler
hoşgeldin.. İbrahim abi aramıza hoşgeldin seni görünce aşkale gölveren köyünde yakaladığım ala balıklar aklıma geldi belkide bendeki bu balık hastalığı taa o yıllarda derelerden taşan balıkları toplarken bulaştı cocuk yaşlar işte geçti gitti ama kalıntıları işte böle hastalıklar bırakıyo insanda abi görüşürz.....