Herkese merhaba,ben İstanbul'dan mehmet.Foruma yeni dahil oldum.İki yıldır balık avı yapmaya çalışıyorum.Siz değerli ustalarımdan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.Beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum.Hepinize rasgele.
dediğim gibi,2 yıldır balık avı yapıyorum.1 tane banax sx 4000,1 tane dam atp 160 makinam var.3.00,3.50 karbon alba -1 tanede 4.20 laba surf kamış'ım var.At çeklerde bu makinalar ağır geliyor.Şöyle 30-40 ytl.'lik bi makina önerebilirmisiniz?
30-40 ytl ile alınabilecek en iyi at-çek makinesi şahsımca alba beta60 dır.. Ancak bütçeyi arttıkça kalitede artacaktır
en son yazdığım makine önerisinden sonra mesajınız ulaşmadı..Sayfayı yenileyerek bunu görebilirsiniz..
Formunuzda sizin shimano marka makinalardan bahsettiğinizi gördüm.Özellikle biomaster 8000xsa-navi 8000xsa ve aerlex modellerinden bahsettiğinizden (surf makina olmayanlardan)bu modellerin özellikleri,fiyatları ve nerelerden temin edilebileceği hakkında bilgi verebilirmisiniz?Şimdiden teşekkürler
Shimano Marka makineleri Ülkemizde bulmak oldukça zor ancak bu makinelerin ülkemizdeki satış fiyatları 240-320ytl arasında değişmekte..
Bi arkadaşım romanya'ya çıkıyor ara,bide almanya yaşayan akrabalar var onlarla temin etmeye kalktığımda farkı olurmu,size bahsettiğim modeller genel(yani atçek ve beklemeli avlarda)anlamda işimi görecek makinalar mı acaba?teşekkürler
Cana yakın yaklaşımınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.Tavsiye önerilerinizi bekliyorum.İyi geceler
Almanyada fiyatlar ülkemize göre oldukça uygun..Eğer imkanınınız var ise Getirtmek daha uygun olur Amacımız bilgi ve birikimlerimizi paylaşmak.Bildiklerimizi anlatıp,bilmediklerimizi öğrenmek.Yardımcı olabildiğimiz sürece amacımıza ulaşıyoruz demektir.