Merhaba arkadaşlar formunuza yeni üye oldum. benide aranıza alırsanız sevinirim.Sivriceden gönül dolusu sevgiler bütün arkadaşlara.
Ramazan abi Aramıza hoşgeldin..Keyifli paylaşımlar Sivrice Ülkemizin amatör balıkçılık adına müstesna beldelerinden biri..Eminim paylaşacak bize ışık tutacak güzel bilgileriniz,tecrübeleriniz ve avlarınız vardır
Ramazan Kardesim , Deneyimlerini , bilgini , dostlugunu paylasmak icin aramiza hosgeldin . Sevgiyle , kal
Sevgili erdal gerçekten sivrice, ülkemizde müstesna yerlerden biri, burada her türlü balığı bulmak mümkün paylaşımlarımızda güzel olacaktır elbette, sevgilerimle.
Sivricenin rekortmen balıkcısı,misafirperver insanı hoşgeldin. Sevgiyle kal Aramıza Hoş geldiniz...Keyifli paylaşımlar Bol muhabbetler dilerim.... Sağlıcakla Kalın.... __________________ F@tih-1988-ANTALYA Perde-Mefruşat -Pohçaçılık Benim işim... Ramazan Kardesim , Deneyimlerini , bilgini , dostlugunu paylasmak icin aramiza hosgeldin . Sevgiyle , kal __________________ Boran Resne 18.08.1945 Düsseldorf Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht DÜSSELDORFLU Açık Profil bilgileri DÜSSELDORFLU - Özel Mesaj gönder DÜSSELDORFLU - Daha fazla Mesajını bul DÜSSELDORFLU - Arkadaş Listene ekle 28-07-2008, 01:06 Dedemde Balıkçıymış.... Hoş bulduk arkadaşlar, teşekkür ederim sevgilerimle.
Hoşgeldiniz iyi paylaşımlar. __________________ Ali kozak O Rh - D E N İZ Lİ Bugünün küçüğü yarının büyüğüdür . Küçük balıkları geri salalım Ailemize hoş geldiniz ,keyifli paylaşımlar dilerim Hoş geldiniz ,keyifli paylaşımlar dilerim. __________________ Cem ATEŞ 1982/Gebze A Rh(+) Aramıza goş geldin Ramazan Ağabey,keyifli paylaşımlar __________________ Bilmem, Tanrım, beni yaratırken neydi niyetin, Bana cenneti mi, cehennemi mi nasip ettin; Bir kadeh, bir güzel, bir çalgı bir de yeşil çimen Bunlar benim olsun, veresiye cennet de senin. __________________ Arkadaşlar çok teşekkür ederim, herkese sevgilerimi sunuyorum
Arkadaşlar; cevapları geciktirdiğim için özür dilerim, bir haftalığına bir yere gittim, onun için kusura bakmayın,sevgilerimle