10yaşında oltayla tanıştım 23 yaşında zıpkınla tanıştım o gün bu gündür denizle haşır neşirim çok güzel bir duygu saros körfezinden 7 burunlara kadar çok yerde avlandım son 3 yıldır sağlık açısından dalamıyorum emekliyim matbaacılık ve baskı mesleğimdir haladaha fırsat buldukça balığa çıkıyorum favorilerim içinde çipura,sinavrit,levrek ön sırada gelir asil balıklardır ve mağrurdurlar fakat en kendini beğenmiş en asili şarktır 1,5 metreden 6 metreye kadar çok karşılaştım sadece kaçtım ben 53 yaşındayım 53 yaş bence fazla olmadığı için çok mutluyum bu siteyi bilgisayardan gezinirken rastgele buldum okudum ve üye olmaya karar verdim site yetkililerinin hazırlamış oldukları ve organizasyon yaptıkları avlara umarım zaman bulursam katılırım bu imkanı sağlayan site yönetimine teşekkür ederim tüm site üyelerine selam eder hayırlı avlar dilerim görüşmek ümidiyle Ömer ATAÇ İZMİR -KARŞIYAKA
Ömer abi aramıza hoş geldiniz, övgü dolu sözleriniz için bizler hem site yönetimi hem üyelerimiz adına teşekkür eder, sizide sıkça aramızda görmeyi isteriz. Şimdiden keyifli paylaşımlar diliyorum.
Ömer bey aramıza hoşgeldin. Burada aradığın herşeyi bulacağından eminim. 53 yaş ne ki?? Demekki yolun daha başındasınız. Ve avlayacak birçok balık var önünüzde. Rastgele.
kekeme iletive teşekkür vay be internetbayağı iş görüyor .teknolojiyi takip etmeyen kendini yetişttiremeyen insanlar ve ülkeleler malesef geri kalıyorlar geri gitmemek için ülkemiz içn daha fazla çalışıp çabalamalıyız ancak ondansonra gelecegimiz dahamüreffeh ve parlak olacaktır.türk ögün.çalış güven...gerçekten dün heyecanlandım ülkemiz olarak mutlaka ön sıralara çıkacagız pırıl pırıl bir gençlik ve dostluk var.yarımkaldı demiştim akvaryum merakı ve saka ve melez i meraklarım da deryalar kadardır. kendimi bildim bileli kuşlarım ve akvaryumum var. çemreme de aşılamaya özen gösteriyorum .insanlar meşkale ile sevgiyi tanıyorlar.ve iletişim devam ediyor negüzel dostluklar kuruluyor bu teknolojik klavye ile hep böyle olalım dostlarım .birlikten kuvvet dogar.saygılar.kekeme-izmir-ksk