herkese selamar. 1956 istanbul dogumluyum. maltepede oturuyorum. on yaşımdan beri hobi olarak balık tutuyorum emekliyim internette yeniyim.bence avcı dostluğu çok sağlamdır.sizlere katıldığım için çok mutluyum...
Tuncer bey,hoşgeldiniz avcı dostluğu konusuna tamamiyle katılıyorum,umarım sitemizdende kalıcı dostluklar bulabilirsiniz
Tuncer bey, aramıza hoşgeldiniz, balık avı adına aradığınız herşeyi burada bulabilceğinize eminim, Keyifli paylaşımlarınız olsun.
Tuncer bey, bizler de sizi aramızda görmekten mutlu olduk, dostluk konusunda size katılıyor, keyifli paylaşımlar diliyorum.
Tuncer abi hoşgeldiniz, sizi aramızda görmekten mutlu olduk, tecrübelerinizden bizleri mahrum etmeyiniz, keyifli paylaşımlar, Tadında avlarınız daim olsun, herşey gönlünüzce olsun
Tuncer Bey, Aramıza hoşgeldiniz. Ben de emekliyim ve balık sevdalısıyım. İşte size 2 ortak nokta. Bir de motosiklet girdi mi işin içine, deyme keyfine. Sevgiyle ve dostça kalın.
Tuncer bey hoş geldiniz.Emekliler çoğalıyor,bende sizin gibi emekliyim üsküdarda ikamet etmekteyim.Kıyı avcılığından sonra zıpkınlada balık avlıyorum.İkiside çok keyif verici.Doğaya saygılıolduğumuz sürece.
selamlar bugün avenger65a makina ve lineaeffe 420 200gr 4parça kamış aldım bogazda kullanacagım 125tl ödedim.takım ve fiatı hakkında ğörüşlerinizi bekliyorum.hoşcakalın..