S.a iyi akşamlar herkese. Tekirdağ Hayrabolu'dan eşlik ediyorum. Balıkçılığa heves sardım. Göl balıkçılığı düşünüyorum. Hayatımda ilk kez balık ile işim olucak türlerini dahi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bana. Çok teşekkürler herkese
hoşgeldin Eray sitenin tüm konuları ve yorumları tüm bilgilendirici yazılar emrine amade, tut bir ucundan hele, okudukça geliştiğini fark edeceksin, Tadında avların, keyifli paylaşımların olsun inşaallah.
Teşekkürler Murat abicim yaş 19 benım. Evet balık avları ile ilgili resimleri filan inceliyorum bir şaheser yatıyor abi muhteşem şeyler yav. Ben et yemiyorum kesinlikle ama balık tutmak çok güzel görünüyor gözüme heves sardım şimdi olta alıcam çok yere baktım fiyatlar her yerde farklı internetten inceleme yapıyorum Allah kısmet ederse artık bu sitedende birçok paylaşımları sizlerle yapacağım.
İnşaallah eray, sadece resimlere bakma ama, konuları da oku, malzeme alımı konusunda da aceleci olma, biraz incele ve araştır, avlanacağın suyun cinsi, yapısı, su altının yapısı, verebileceği muhtemel balıkları bir araştır, takımı da ona göre seçersin
hoş geldin iyi paylaşımlar site içi arama yapabilirsin çoğu konu var ama zamanını baya alıcak ben bakıp okurken nasıl gecti zaman anlamadım .güzel iri avlara rastgelsin