Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve resimlere şöylebir göz gezdirdim bende balık tutmak istiyorum bende bu iş sitresinden uzaklaşmak istiyorum istanbul beylidüzünde yaşıyorum bu civarlarda balığa giden varsa benide götürsün vallaha çanta taşırım holtaları taşırım tekne ise yakıtını paylaşırım balıklarınızı temizlerim yem bulurum ne iş olursa yaparım yeterki balık tutayım.cıvarda olması şart değil istanbul içi heryere gelirim.Şu kardeşinize bir balık tutam fırsatı verin lütfen şimdiden teşekkürler.
ercan bey. sizi bu kadar istekli gördükten sonra, çok iyi bir balıkçı olacağınızdan hiç süphem yok. hoşgeldiniz... keyifli avlara ve paylaşımlara imza atacağınızı umuyorum.
Adaş olduğumuz gibi bende Ankaralıyım.Allah nasip ederse bu hafta sonu mırmıra atarak açılışı yapmak istiyorum.Olmadı Cumartesi sabahtan botla bi açılayım bakalım ne çıkacak.Bu arada botun oturma tahtasının altına ve pruvasına çanta diktiriyorum.Bi siteden mükemmel bir örnek buldum.Çantacıya götürdüm.Ölçüleri verdim yarın bana fiyat verecek.Uygun olursa buradan paylaşırım.Yaptırmak isteyen ölçüleri verir buradan yaptırırım.
Evet demiş olduğun gibi bir çantayı bende görmüştüm..Oturma tahtası altına komple fermuarlı cepli falan güzel bi çantaydı..Hem su geçirmeyecek, hemde ortalıkta durmaması gereken malzemeleri özellikle yiyecek ve içecekleri kısmende olsa direkt olarak güneş ışığından korumuş olursun..Bana kalırsa yiyecek ve içecek gibi gıdaları koyabileceğin gibi bir yer planladıysan sana şunu önerebilirim; Hani arabaların ön camlarına güneşlik koyarız ya alüminyum kaplı olanlardan..İşte o malzemeyi komple diktirebilirsin gıdaları koyacağın bölümün içine.Ufakta olsa buzdolabı tarzında bir yer olur.Isınmaları veya buzlarının erimesini biraz da olsa uzatmış olursun..
Gerçekten iyi bir fikir.Oturak altındaki çantaya gıdalar,su,kola vs.Fotoğraf makinası gibi malzemeleri ,ön gözüne de sigara çakmak gibi şeyleri koymayı düşünüyorum.Pruvadaki büyük cebe de pompa , çapa ,ıskarta halatı ,yedek benzin gibi botta yer kaplayan malzemeleri uygun gördüm.Yarın iş yerinden resimleri eklerim.Dediğim gibi fiyat belli olunca da bildiririm.
tüm arkadaşlara teşekkürler. yok halil abi sakaryalıyım hem yazımı yazarken iki bilgisayarada aynı anda yazdım el alışkanlığı aceleden olsa gerek iş ve geyik aynı anda olunca böyle kazalar olabiliyor tabii!!