Tanışma

Konu, 'Tanışalım' kısmında Emine Evren tarafından paylaşıldı.

1. Emine Evren

Emine Evren Emine Tolga

Merhaba Ben Emine Tolga, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde, Lefkoşa'da yaşıyorum. Deniz tutkunuyum. Adanın bir ucundan diğerine her zaman dolaşırım.
    Genelde Esentepe, Girne, Karpaz, Yedidalga bölgesinde Balık tutulduğunu biliyorum. İlk kez bugün balığa gittim. Zevk aldım. Ne tür balıklar olduğunu, hangi tür balığın nasıl hangi yöntemle tutulduğunu öğrenmek istiyorum. Forumdaki konuları gezdim. Sokar ve Kefal ile ilgili bilgileri not ettim. Mırmır ve diğer balıklar hakkında da bilgi edinmeye çalışacağım.
    Şimdilik olta takımım mevcut. Kurşunlar, misina, mantar, şimdi sıra ne nerede nasıl kısmında. Onu da zamanla öğreneceğimi umut ediyorum.

2. yaşlıbalıkcı

yaşlıbalıkcı adnan

s.a arkadaşlar ben adıyaman kahta ilcesinde oturmaktayım yıllardır oltayla balık tutuyorum burda oltayla balık avlamyı yasakladılar yasaktır diyip oltayla balıktutamsınız diyorlar neden cunku balıkavı yasağı başlamış diyorlar o yuzden balığa cıkamıyoruz bu konuda ne yapmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim
    ne dediyesek hayır cezası var olmaz diyorlar.bu kouda yardımcı olurmusunuz?

3. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    a.s. arkadaşlar tanıştıgımıza sahsen ben memnun oldum ımza ayarlarımda neyim neciyim yazıyor:)yayın sazan gibi balıkların adıyaman bölgesinde zaman yasağı 1 nisan-1 temmuz arası.Yani bu bölgede bu tarihler arasında uzgunum ama balık yakalayamassınız ne ticari ne amatör olarak balıklar su anda havyar(yumurta) döküyor ve hayatın devamı için bu yasak gerekli umarım balıklarada saygı gösterir soylarının devamı için bu yasaklara uyarız.Ana sayfada tebliğ2/2 link ini tıkladıgınızda yasakları vs.vs görebilirsiniz.Saygılar