merhaba ben istanbul maltepeten ali kendimi kısaca tanıtayım işten vakit buldukça sahillerdeyim atçek balık hastasıyım vakit buldukça tatlı suya da merak sardı gitmeye çalışıyorum 24 saat arabamda balık malzemelerimi eksik et mem ben nere ye malzemeler oraya onlar olmaz sa olmazımdır tüm balık çı dostlara merhaba .balık avı hırsdeğil sakin zevklı sevecen kin fitne ve fesatlıkkları unutturan saakin geniş arkadaş çevresi yaratan çook zevkli bir sipordur benim için .kavgaya sertliğe düşmanlığa yeryok herzaman dostluğa yervar av yerleri ve birdilim ekmeyi paylaşırım herkese rasgele memnun oldum saygılar...kasap74ali@hotmail.com
merhaba ben ist. maltepeden kasap ali kendimi tanıtayım vakit buldukça sahillerdeyim şile ve istanbul daki heryere gidiyorum 1 yıldır tatlı suyada merak sardı gitmeye çalışıyorum hırslı değilim av hastasıyım av yerleri ve bir dilim ekmeğimi paylaşmayı severim tüm dortlara rastgele memnun oldum
Ali hoşgeldin İstanbuldayım Galataköprüsünde takılıyorum ne arasan geliyor ara ara al sana yer işte başka bir yerde gördüğüm bildiğim yok valla gelirsen ağırlarız
arkadaşlar siteyi yeni kullanmaya başladığımdan mesajları yeni görüyorum biraz acemiyim cümleden hoş bulduk gezdikçe yeni adımlar öğreniyorum sizinle tanışmak ve sitede gezmek inanın ki balık avı kadar zevkli insan buradaki mailleri okudukça deşarz oluyor bunu da yeni anladım görüşmek dileyiyle rastgele
Ali abi bende yeni üye oldum ama hoş geldin demek istedim. Bende genelde Galata köprüsünde bulunurum bilenler varsa Ahmet' in (Olta malzemesi satar tezgahı vardır. Sabahları kendi durur akşamları babası gelir) yanında oluruz genelde. Yolun düşerse görüşmek üzere. Tekrar hoş geldin.