SELAM AYVALIK KARAAĞAÇ....KAPTANIN YERİNDEN YAZLARI HEP ORALARDAYIM ARTUR VE PELİTKÖY SAHİLLERİNDE DENEMEDİGİM YÖNTEM KALMADI AMA tecrübesizligimden AVLAR SÖNÜK GECTİ.. 4.20 BOT VE10HB MAKİNAMDA MEVCUT KIYI DENİZ HEPSİNİ DENEDİM ... burda balık bol oldugunu söyleyen bir arkadaş var ... burda nasıl avlanıyo yer bizim orası ama biz balık alamadık ....yardımcı olursan neler yapmamız komusunda ...sevinirim yazları kaptanın ordayız ava bekleriz ....tecrübenizden yararlanmak maksat.... orda suni yem ..canlı yem teknik bilgi verirseniz sevinirim
saygın abi hoşgeldin foruma. ne balık avlamak istiyorsun ne tip kamış makina yada kasnak kullanıyorsun biraz detay verirsen naçizane bilgi vermeye çalışalım.
levrek ..cupra.. levrek agırlıklı avlanmak istiyoruz .. kamış dolu ...ama yem takımları zayıf suni yemde kaşık filan hangisi iş yapar... edindigimiz bilgiye göre takım teminde bunucaz...
Sayın Akgül hoşgeldiniz. Malum olduğu üzere ülkemiz genelinde bilinçsiz avlanma trol ve gırgır avları nedeniyle balık populayonunda ciddi bir azalma var. Hal böyleyken malesef 300gr bir tane çupra yada 500gr bir ispendek yakaladığımız zaman bile sevinir hale geldik. Ama yinede Ayvalık bölgesi balık açısından bereketli sayılabilecek avlaklarımızdandır. Ancak avlak olarak çok çeşitli yerler denemeniz gerekiyor. 10m ötede çupra çıkarken bulunduğunuz noktada ispariden başka balık bulunmayabiliyor. Sonuç olarak denedim dediğiniz avlakları daha dar alanlarda denemeye devam etmenizi öneririm. Levrek için sahte yem olarak kurşunsuz raglou öneririm. Sırtı hızı olarak rolanti hızında ilerlemelisiniz. Bu şekilde levrek alacağınızdan eminim.
şunu istiyorum okadarcok suni yem var ... yüzlerce ama bu bölgeden dolayı deyişgenlik gösterdiginden dolayı diye düşünüyorum ...ayvalıkta gömec pelitköy arasında hangisi iş yapar....at ...cekte ....
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20896 Konuyu incelemenizi öneririm. Levrek için size fazlasıyla yetecektir.