TANIŞMAK....KAPTANIN YERİNDEN...karaağaç

Konu, 'Tanışalım' kısmında SAYGIN AKGÜL tarafından paylaşıldı.

1. SAYGIN AKGÜL

SAYGIN AKGÜL SAYGIN AKGÜL

SELAM AYVALIK KARAAĞAÇ....KAPTANIN YERİNDEN YAZLARI HEP ORALARDAYIM ARTUR VE PELİTKÖY SAHİLLERİNDE DENEMEDİGİM YÖNTEM KALMADI AMA tecrübesizligimden AVLAR SÖNÜK GECTİ.. 4.20 BOT VE10HB MAKİNAMDA MEVCUT KIYI DENİZ HEPSİNİ DENEDİM ... burda balık bol oldugunu söyleyen bir arkadaş var ... burda nasıl avlanıyo yer bizim orası ama biz balık alamadık ....yardımcı olursan neler yapmamız komusunda ...sevinirim
    yazları kaptanın ordayız ava bekleriz ....tecrübenizden yararlanmak maksat.... orda suni yem ..canlı yem teknik bilgi verirseniz sevinirim

2. vetheklevent

vetheklevent Levent

Favori Kamış:
    dandik 2.40 spin
    Favori Makine:
    Remixon teben SR 400
    En İyi Avı:
    levrek 2.5 kg
    saygın abi hoşgeldin foruma.
    ne balık avlamak istiyorsun ne tip kamış makina yada kasnak kullanıyorsun biraz detay verirsen naçizane bilgi vermeye çalışalım.

3. SAYGIN AKGÜL

levrek ..cupra.. levrek agırlıklı avlanmak istiyoruz .. kamış dolu ...ama yem takımları zayıf suni yemde kaşık filan hangisi iş yapar... edindigimiz bilgiye göre takım teminde bunucaz...

4. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sayın Akgül hoşgeldiniz.

Malum olduğu üzere ülkemiz genelinde bilinçsiz avlanma trol ve gırgır avları nedeniyle balık populayonunda ciddi bir azalma var.

Hal böyleyken malesef 300gr bir tane çupra yada 500gr bir ispendek yakaladığımız zaman bile sevinir hale geldik.

Ama yinede Ayvalık bölgesi balık açısından bereketli sayılabilecek avlaklarımızdandır. Ancak avlak olarak çok çeşitli yerler denemeniz gerekiyor. 10m ötede çupra çıkarken bulunduğunuz noktada ispariden başka balık bulunmayabiliyor.

Sonuç olarak denedim dediğiniz avlakları daha dar alanlarda denemeye devam etmenizi öneririm.

Levrek için sahte yem olarak kurşunsuz raglou öneririm. Sırtı hızı olarak rolanti hızında ilerlemelisiniz. Bu şekilde levrek alacağınızdan eminim.

5. SAYGIN AKGÜL

kaptan tşk

6. SAYGIN AKGÜL

şunu istiyorum okadarcok suni yem var ... yüzlerce ama bu bölgeden dolayı deyişgenlik gösterdiginden dolayı diye düşünüyorum ...ayvalıkta gömec pelitköy arasında hangisi iş yapar....at ...cekte ....

7. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

8. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Hoşgeldiniz. :)

9. e331

e331 ersin gökçe

hoşgeldinizzz

10. NedimBugrul

NedimBugrul nedim