Ben Çanakkale ili Eceabat İlçesi Yalova Köyünde ikamet etmekteyim.10 senedir organik tarımla uğraşmaktayım.Yani çiftçiyim.Bunun dışında ilgi alanım veya olmazsa olmazım olta balıkçılığıdır.Fırsat bulabildiğim (çoğu zaman bulamıyorum) zamanlarda balığa çıkabiliyorum.Çıkamadığım zamanlarda hobimi tatmın ve dostça sohbetler edebilmek için sitenizin üye oldum.Herkese selam ve sevgiler rastgele
Teşekkür Teşekkür ederim aranıza katılmaktan çok mutluyum kendimi sıcak bir aile ortamında hissediyorum
şu an bile sitede dolaşmak beni mutlu ediyor.arkadaşlar silikon rapalalar acaba levrekte iş yapar mı ??
Hoşgeldiniz. Tanıtım için teşekkürler. yılda birkaç kez Babakaleye gitmek için sizin oradan geçiyoruz. belki de siz olta atarken bir gün yanınıza park ederiz. rastgele.
Çok yeniyim balık tutma konusunda ama azmim ,oltam, yağmurluğum ve çizmem var Bir aydır takip ediyorum forumu..İstanbulda yaşıyorum yeni tanışıp çok sevdiğim bu hobiyi bilenlerden öğrenmek isterim.Yardımlarınızı bekliyorum.Siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim
Hoşgeldin Musa kardeş. Azim, baha biçilmez bir değerdir, sakın yitirme. Olta, yağmurluk ve çizme sahibi olanlara da kız vermiyorlar ancak, gönlündeki en güzel balıklara rastgelsin.
Arkadaşlar sıcacık karşılamanız için hepinize en içten sevgi ve selamlarımı iletiyorum.Dün silikon rapalalarla ilgili levrek avında kullanılabilir mi diye bir soru yazmıştım.Bununla ilgili cevap verirseniz sevinirim