Öncelikle söz verdiğim gibi bu avı Alico üstadıma ithaf ettiğimi belirtmek isterim Dün gece yapılan mükemmel organizasyona rağmen balık buluduğumuz bölgede hayli seyrekti gece yarısına doğru suyla buluşan oltamı saat 1 gibi sadece bir dişli ziyaret etmişti.Zaten balık bahane muhebbet şahane durumu söz konusu olduğundan pekte can sıkıcı bi durum yoktu.Fakat bi süredir balığa gidememiş olmanın verdiği enerjiyle 2:30 gibi avlak değiştirip dişli kovalamaya başladım bir süre avrupa yakası bir süre anadolu yakası avlaklarını dolaştıktan sonra aşağılarda izine rasladım dişli kardeşlerimin hihi .Olta suyla buluştu ilk vuruş ve kovaya arada gelen çinolar itina ile suya iade.Derken günün ışımaya başlamasıyla vuruşlar seyrekleşti toby kaşık denemesi kararı aldım sonuçlar güzeldi iki dişlide kovayla o şekilde buluşunca baktımki artık pilim bitiyor 7 gibi evin yolunu tuttum. Herkese rasgele.
Okan abi gönül isterdiki orda tutup hepberaber mideye indirelim ama Ceyhun abinin dediği gibi haberi alıp aşağılara kaçmış balıklar
Safa Kendim tutmuş gibi sevindim gerçekten sağolasın varolasın. dahasına rasgelsin oltan hep dolu olsun... Biz tarabyada takılırken saat 22,00 gibi gelen telefonda kumkapı ahırkapıda bolca balık tutuluyordu bi arkadaş tel açıp söylemişti. demek balık aşağı taraflardaydı.. Çok teşekkürler sağolasın varolasın... Rasgelsin
balık haliçe tıkılmıştı , 4.30 gibi köprüye gittim kovalara sığmıyordu balıklar. Ha ben tuttum mu ? tuttum 2 tane yavru balık .
Safa ellerinize sağlık .maşallah diyelim. Balık dediğinde kimisi için muhabbet kimisi için kaçış planı kimi avlanmaya kimi stres atmaya kimi hepsi için balığa gider bazen tüm şartlar oluşmuyor ama her şekilde zevk almayı biliyoruz Allaha şükür
Ali abicim rica ederim sözümü tutmak önemliydi benim için.Organizsyon esnasında balık tutamamış olsakta muhabbet ve ortam çok güzeldi sizlerle tanışmak zaten çok güzeldi ama orda o kadar soğuk ve rüzgardan sonra balıksız gitmek olmazdı istihbarat üstüne gitmedim ama iki seçenek vardı balık ya aşağıda ya yukardaydı tahminler doğru çıktı.Yorumun için tekrar teşekkür ederim iğnen keskin balığın bol olsun... Saygılarımla
Atakan bey teşekkür ederim ben söylediğiniz gibi hepsi için gidiyorum balığa tutmak yada tutmamak önemli değil denizin kıyısında balık yolu gözlemek terapi benim için bir tutku...Daha iyileri sizlere rasgelsin görüşmek üzere.