Merhaba arkadaşlar, Geçen hafta 18:00 gibi Tarabya'daydım. Harita'da gösterdiğim noktada. Palamut çaparisiyle palamut almaya çalıştım. Zaman çok uygun olmasa da. Palamut çaparisine, hayatımda gördüğüm en büyük istavrit geldi. Fotoğrafta soldaki. Yarın sabah yine Tarabya'ya gidicem. Amacım palamut veya lüfer almak. Yukarıdaki haritadaki aynı yere gitmemi mi, yoksa aşağıdaki haritadaki yere gitmemi mi tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim. reeling
Güzel istavritler boyuna göre sıramışsın, eşşek istavritide bayağı büyükmüş, ellerine sağlık şu anda boğazda palamut olduğunu öğrendim, rast gele, hoşçakal.
Çok teşekkür ederim. Sabah erken saatlerde palamut alındığını ben de duydum ama henüz bana nasip olmadı. Geçen pazar yine gittim Tarabya'ya. 08:00 gibi ordaydım. Neredeyse hiç balık yapmadı. Tekneler her yeri ağlarla kapatmışlardı zaten. Çok verimsiz bir avdı. Bir dahaki sefere. reeling
2 haftadır üst üste cuma cumartesi pazar tarabya oteli onündeydim bende palamaut alan hiç görmedim daha çok iskorpit istavrit çekiliyordu gecen cuma çok fırtına vardı hiç keyfi yoktu ama pazar günü muhteşemdi çapari takımıyla güzel istavrit aldık
pazar sabahı tarabya otel önünde 7.ile 7. 30 arası 2 tane palamut tutuldu du 10 kadar başka hiçbir şey yok