Sayın Forum Üyeleri, Bir kaç haftadır avlandığım bölgede sizlerle bir organizasyon yapmak istedim. Hem tanışma ve bilgi paylaşımı, hem de balık tutmanın tadına beraber varalım istedim. Bugün bölgede dolaştım ve kovalar son bir kaç haftada olduğu gibi istavrit doluydu. Arada çapariye çinekoplarda geliyor boyları limit dahilinde. Avlakta park sorunu yoktur. Park yeri ispark'ın olmasına rağmen kış aylarından bu yana görevli olmadığından park ücreti alınmamaktadır. Çaycı kahveci eksik olmaz Boğaz'ın Karadeniz ile birleştiği eşsiz bir manzara ile balık tutmak ayrı bir zevk. Organizasyon Yeri: Tarabya - İngiliz Konsolosluğu önü Organizasyon Tarihi: 12.05.2012 Cumartesi Saat: 08:00 Hava Durumu: 24 derece sıcaklık / 12km rüzgar hızı Avlak yerinin Harita'da konumu; Boğaz'ın en derin kıyılarından biri; Gelebilecek tüm forum üyeleri ile tanışmayı arzuluyorum, avlak yeri yada herhangi bir konuda sormak istedikleriniz için telefon numaram aşağıdadır; Ceyhun ÇAKIR 0538 889 81 79 Katılımcı Listesi (cyhnckr)......... Ceyhun Çakır (VPN)............. Kenan Sağlam (Orsilon)........... Okan Sezer (aytekinözakın).... Aytekin Özakın (darkklly)........... Batuhan Bilgin (Egeli34).......... Murat (suats)............Suat Arıkan (ssozkan).........Serkan (ismaill).............ismail (dude)...........Mustafa Bektaş (tospaaa).......Nazmi ZORLU (urlbro)........Ural Kulikoğlu +1
çok güzel düşünülmüş bir org ellerinize sağlık yalnız tarih olarak cumartesi birçok kişiye uymaz heralde diye düşünüyorum sağlıcakla kalın inş güzel bir birliktelik olur
hafta ya olsaydı seve seve katılırdım bu hafta sonu memlekete gidicem pazartesi dönücem ben size bol güzel ve balıklı günler rastgele arkadaşlar raporunuzu salı günü zevkle okurum inş. rastgele
hafta ya seve seve katılırım çocukla falan felirim onlarda hava almış olur lar güzel olur bizde sizlerle tanışmış oluruz..
Aytekin Bey listeye ekledim sizide. her zaman bekleriz, sanalda kalmasın sohbetler, tanışalım, beraber avlanalım.
evet, boğazda balık olmasa bile oltamı oradan atarım diğer yerlere göre daha derin olduğu için ne geleceği belli olmuyor
bende ilk sahil güvenliğin oraya bakarım zamanında oradan çok güzel cinekop almıştım sonra senin orası ordan tarabya otelini orası en son kaşıbeyazın oradan atıyorum
bende varım abilerim cumartesi olsa daha iyi olur benim için malum haftaya 6 tane sınavım var :/ ceyhun abi bu benim numaram şuan telefonum kapalı okul zamanlarında kapalı oluyor 1 sa sonra açık olur 05354514078