Bugun evde sağı solu karıştırırken birde ne göreyim hatırladıgım kadarıyla tam 10 yıldır sandıgın içerisinde babamın eski takım malzemeleri duruyor aldıgımda önce bir duygulandım çünkü ben küçükken babam her gece arabayla beni götürür balatta galatada haliçte balık tutardık o günler geldi aklıma birden her malzemede bir anım vardı sadece bulabildiğim malzemelerin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim maddi olarak değerli olmayan şeyler belki ama manevi açıdan benim için inanılmaz değeri var bu resimlerdekilerini asla kullanmıcam saklıcam bu arada norveç üretimi iğneleri görünce hayret ettim aldıgımız yeri hayal meyal hatırlıyorum hep kaliteli malzemeler seçerdi babam 10 yılı geçmesine rağmen iğnelerde hiç birşey yok ilk gün ki gibi resimlerde görüceksiniz zaten Sadece resmini çekebildiklerim bunlar daha bunun 3-4 katı malzeme var onları henüz bulamadım makinalar vs. güzel bir temizlik istiyor vaktim oldugunda hepsiyle ilgilenicem
ne kadar güzel bi duygu anlatması zor hazzı buruk ve büyük anılar zaman mekan ölüm dinlemiyor insanın burnunu sızlatın yüzünde tatlı bi tebessüm bırakıyor.
İnsan o zamanlarda olmak istiyor tekrar küçük olsaydımda babama yardım etseydim balıkları tuttugunda iğneden balıkları alsaydım bu duygu kolay değil çok zor geliyor insana
Çok güzel malzemeler var özellikle o motorun dönerken çıkardığı sese küçükken hep eşlik ederdim sırf o ses için balık tutmaya giderdim