Selamlar sevgili forum ahalisi. İzin günümü fırsat bilip sabah çinekopa bakayım dedim. 3 gün önce gidip, buzlu-yeşil ve bulanık sabah suyunda havamı alıp dönmüştüm, moralim bozulmuştu, bugün izin yapayım dedim ve sabah kendimi Boğaz'a attım. 1-2 aksiyon yaptım ama ip kullanmama inadım yüzünden kurşunun kolay havalandığını fark ettiğim için diğer atışlarımı makinayı sarmadan, çapari çeker gibi usulca sahteyi süzerek balıkları almaya başladım. 2 tut, 1 çay iç, 2 dibe tak 3 karabatağa bırak, ara ara eşrafla goygoya dal falan derken küçük aileme yetecek miktarda balığımı alıp sert karayelden yüz felci olmadan toparlanarak dönüşe geçtim. Bu mevsimde unutulmaması gereken en önemli şey, takır tukur aksiyon yaparak çekenlerin az balık aldığı. Ağır aksiyonda iyi yüzen bir sahteniz varsa hafif çeke çeke balığı yapıştırma ihtimaliniz daha fazla. Av yeri: Avrupa Yakası, 07.30-11.30 Kamış: Vercelli Piuma Power+ 4.25 m 100-225 gr Makina: Shimano Aceration sw8000pg Misinalar: Olympus 0,25mm, Awa Shima Fluor-x 0,25 mm beden, Awa- Shima Special Dorada 0,40 mm şok Kurşun: 210 gr
Tebrikler Kaan.Kurt puslu havayı sever misali yine yapmışsın avını.Bende cumartesi günü niyetliyim ama rüzgar hem kuzeyden hemde 40 kuvvetinde gösteriyor.Bugünkü havada kurşunu dibe nasıl oturttun?
Ocak sonu için mükemmel bir av, hele bu kısır geçen sezon için daha da mükemmel. Tebrik ederim, darısı bize diyelim. Bu arada acaba balık bir geç inme sürprizi yapar mı bize diye düşünmeden edemedim. Bu zamanda lüfer filan
Kaan tebrikler.Bu avı aralık sonu yapsaydın tadından yenmezdi valla slogana baksana: Aralık sonu Ocakbaşı
tebrikler kaan bey, oltanıza sağlık. zor şartların hüküm sürdüğü şu sıralar böyle bir av keyifli olmalı