Tüm Mersinlilere merhaba. İlimizde yapılan avların güncel olarak paylaşılması için bi sayfa açmak istedim. Hatay çevresi ile ilgili çok güzel bi konu var ve sürekli güncel tutuluyor. Mersinle ilgili bikaç konu açılmış olsada devamlılığı sağlayamadık bir türlü. O nedenle böyle bir konu açtım. Yalnız ricam odur ki açıktan avlak paylaşımı yapmayalım. Yakalanan balıklar kullanılan teknikler ve yemlerle ilgi bilgi verilirse herkes kendi meralarını ona göre yoklar. Yahut özel mesajla irtibat kurulup av sahibi dilerse mera hakkında bilgi verebilir. Yoksa bohçacılardan adım atacak yer kalmıyor. Ben dahil birçok kişinin raporlamadığı birsürü av oluyor. İyi veya kötü olsun güncel durum hakkında kısaca bilgi verirsek güzel bi konu olacağını düşünüyorum. Yakın zamanda bi av yapıp sonucunu buradan paylaşacağım. Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler... reeling
Merkezde yemli denememde tek vuruş dahi alamadım. Bide sabah suyunda atçeke gidelim bakalım ne var ne yok .
Bugün yine biryeri denemeye gittim. Yaladerma var. Biri bi ispendek aldı. Dayının biride 2 çupra bi dil balığı aldı yemliyle. Ama ben levrek istiyorum. Aramaya devam...
bugun aydıncık tarafına gidecem o taraflarda avlanabileceğim bir yer tavsiye edeceğiniz biryerler var mı ? ..
Melanur var şu sıralar zargana takımına veya tüye basıyor ama ufak. Aldım bikaç tane geri saldım. Tral ve çıplak yapıyor yer yer. Bugün bitane lagos aldım savager sandeel 10.5 cm silikonla. 25cm ancaydı boyu. Kum gridası. Keşke fotoğraf makinem olsaydı yanımda. Sırf foto için de alkoymaya gönlüm elvermedi Levrek tutacaz diye atçeke başladık levrek hariç herşeyi tuttuk:S.
Ordan gönderin abi yakalayıpkoyalım şuraya. Levrek gören duyan bilen varsa söylesin. Arada ispendek alanları görüyorum ama levrek gibi levrek yok...
Geçen hafta sonu T İskelede yaklaşık 5 saat bekledim ( 22:00-03:00 ) 8 paket boru kurdum 3 adet ratımla. 6-7 parça orta boy mırmır, çok sayıda küçük sargoz ( suya iade ) 2 tane dil balığı, 1 tanede gümüş aldım. Yan tarafımda canlı karides atan arkadaşlar ilk defa görüğüm kayış balığı tuttular 4 adet. Pazar gün gündüz arpaç bahşişte derenin aktığı yere 6 paket boru kurdu ile gittim. Sadece 4 adet gümüş ve çok sayıda izmarit çıktı.
Atçekçi yokmuydu abi iskelede ve arpaçdakiderenin ağzında? Bunlarda kısa günün tralleri. Çıplağı yanımdaki abi almıştı o verdi. Levreğe gittik nasipte bunlar varmış...
*** lar karaduvarda tekneden avlanan varmı burda olta takımı nasıl karaduvarın yaprak kurşun diyorlar bilen varsa bilgilendirirse sevinirim arkadaşlar
Eyvallah abi. 4 tanede kaçırdıydım. O değil dün hayatımın balığını kaçırdım hala aklımdan çıkmıyor. Konusu av hikayeleri bölümünde.
davultepe şoray 2 önünden 10 kulalaca kadar açıldık 3 kg kadar kupes aldık.başka cins balığa rastlamadım.
Dün yarım saatlik bi avda bi ispendek kandırabildim 27-28 cm. Fosforlu 8.5 raglou. Geri iade edildi. Denemeye devam hava bugün çok güzel.
mersinde levrek zor ama hafta sonu bir tane kandırdım.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1117340#post1117340 merkezden almadım henüz ..