geçtiğimiz hafta amasra da şiddetli bir fırtına oldu. dalgalar taş balıklarını kıyıya attılar amcam da onları toplamış. http://imageshack.us/photo/my-images/717/ekinakyda.jpg/
İlginçmiş doğal kayalıkmı yoksa dökme kayalıkmı? bide hangi balıklar var öğrenebilirmiyim eşkina dışında
kasım gibi geldim amasraya balık tutmaya, ama bişey çıkmadı. bu arada ,inkuma gitmiştim, sahil güzeldi çok ve kimse yoktu. inkumda balık avlanılıyormu? avlanıyorsa hangi balıklar var avlanan? yardımcı olursan sevınırım. son olarak çakraz dahamı verımlı balık avcılıgı acısından?
ilk defa böyle bir şey duyuyorum.. denizin canlı balıgı kıyıya atması.. aslında balık içgüdüsel de olsa derinlere dogru kaçması lazım ?
Bende ilk defa duydum balığın kıyıya vurmasını.Genellikle yosun midye gördüğümüzden şaşırdım Ama şanslıymış amcan da ganimeti toplamış Afiyet olsun.