Merhaba herkeze.Sadece bişeyler çizme hevesiyle başladığım sonraları da kendimi kaptırdığım değişik bir tasarım oldu sanırım Gerçi bu denizin piranası haraketli olan herşeye saldıracağı malum biraz işi ilginçleştirmek istedim.Bakalım beğenicekmisinz yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar. Daha yapım aşamasına geçmedim.Yaptım zaman fotoğraflarını ekliycem.Sezon başladığında bakalım nasıl bir etkisi olucak.
Merak edip birçok lüferin en azından incelemek için geleceğine eminim Umarım başarılı olur.... Rastgele
önemli olan keyif alarak birşeyler yapmak, balık bahane ama proje şahane. başarılı olacağına inanıyorum.
Şimdi fotoğrafını çekemeyeceğim fakat aynı sisteme benzer, yanlarından inceltilmiş, ön tarafı suda yalpa yapması için açılı kesilmiş, üzerinde değil ama yanlarında kanatları olan ve sahte göz yapıştırdığım bir adet mantarlı takımım kutuda duruyor. Henüz denemedim ama stabil bir duruş sağlandıktan sonra gözler ile çok avcı bir takım olacağı kesin.
Banada öyle geliyo güzel fosforlu ışığı yansıtan renkler kullanmayı düşünüyorum.Sanırım bir kanat daha ekliycem sizin dediğiniz gibi daha dengeli gelicektir.Emir bey inşallah işe yararda emeklerimizin karşılığını alırız.
Balık çok olunca en dandik takım bile çalışır. Ama özenerek yaptığınız, emsalini başka yerde görmediğiniz bir takımla balık alınca tadından yenilmez Rastgelsin diyorum.
mantar kullanılacak balığa göre büyük küçük olmalı iğnelerde öyle takımlarda ince rezistans teli kullanıyoruz güzel yem takma ve tasma ile balığı almak mümkün.. bu sekilde fırdöndü mantara çekilerek gömülüyor.. Uploaded with ImageShack.us