Tasucu severlere ve Tasucunu tanımak isteyenlere küçük bir hediye http://www.youtube.com/watch?v=ol6bmYs1vPg
Taşucu' nu tanımak büyük zevk Sevdim seni Arzu' cum Çünkü sevdiğine karşı vefalısın, tıpkı Taşucu için yaptıklarında gördüğüm gibi Emeğine, yüreğine sağlık canım benim
Arzu hanım, Mersin'li olmama ve Taşucu'nu defalarca görmeme rağpmen bende Taşucu için bir merak uyandırdınız. Bir daha o taraflara gittiğim zaman Taşucu'na sizin gözünüzle bakmaya çalışacağım.
Sağ ol abla. Güzel video bir o kadar da güzel şarkı benim gibi niran ünsal hayranları videoyu 4 5 kez izlerler Balikavi.net'te ilk kez bi yoruma teşekkür ederken ''abla'' lafını kullanıyorum
Arzu, bu hafta iş için eşim ile birlikte gelmeyi düşündüm Mersin' e, ama sabah gelip akşamına dönmek hiç işime gelmedi, çünkü oraya gelmek istememin birinci sebebi, Taşucu' nu görmekti Umarım görüşmeler olumlu geçer ve sayende sevdiğim Taşucu' na, bir ziyaret yaparım
Arzu hanım Belediyenizin yaptıkları yanı sıra o küçücük yerde araba park etmek değnekçilerin yüzünden işkence. Nerede dursanız biri gelip para istiyor bunuda hallederler sanırım
Arkadaşlar şu anda ben bazı seyehatlerde bulunacağım Mayıs ayına sarkan bir seyehat durumum olmaz ise mutlaka düşünüyorum
reklama mı girer bilmiyorum ama neyse söylemiyim çok güzel fotolar ellerinize sağlık hocam duygulandım
ewet o büyük bir sorun ama inanın daha öncede dedim elimde sihirli bir değnek olsada istenilen herşeyi yapabilsem ben Tasucu ile alakamı yerleşim haricinde kesmiş durumdayım ve şu anda bir seyehat hazırlığına girmekteyim yetkili arkadaşlara iletmeye çalışıyorum düşüncelerinizi saygılar