Hazır foto göndermeye başlamışken size yaşadığım cennetten aslında benim yüzümden çokda iyi çekemediğim resimleri gönderiyorum...Burası kışın bana göre Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri..Bikaç tane resim seçtim beğenmezsiniz buraya gelip 1 sene kalın gözlerinizle göründaha güzellerini zaman içinde çeker siteye koyarım... beğendinizmi??
paylaşımın için teşekkürler. Arkadaşlar yakında şaşı olacağız lütfen resimleri 640 480 ebadında yayınlayın lütfen.
sağolasın anıl kardeş memleketimi özlemişim görünce içim gitti gene ama gördüğüm kadarıyla yol çalışması iki senedir hiç ilerlememiş gibi birde resimleri daha küçük koyarsan süper olacak tekrardan teşekkürler kardeş
boyutları küçülttüm...İçini gerçekten götürecek üzücü bir haberim var sana..BU akıllı karayolları batık geminin olduğu virajdaki enfes koyu doldurdular....Burası ne biçim bi ülke???insanın geleceğe umutla bakası hiç gelmiyor....
çok yazık önce limon kalesini natoya verdiler şimdide koylarımı dolduruyorlar ama bir söz var deniz bir gün mutlaka kendinden alınanı geri alırmış bakalım bunu nezaman öğrenecekler
suat abi bu sene son senem yanidersler biraz ağırlaşıyor ama mesajlaşalaım bende çok isterim...Bide ramazan bayramı ne zman??MÜjdat abi saol dahasını çektikçe gönderirim..Asıl kışın görmeli buraları
DAhası gelir inşalla aslında inanılmaz güzellikler var burada ama kıymetini bilmiyoruzakşamleyin güneş battıktan sonra simsiyah dağların kırmızıya boyanmış gökyüzü ve koyu mavi bu deniz biz haketmiyoruz galiba..poyraz akşamleyin çıkıyo ama gündüz etkisini kaybediyo dediğin gibi suat abi en varimli zamanlar eylül-aralık arası heralde yapabilriz seninle güzel birav birde şimdi acaip levrek var ya...Nuri abi sende haftasonu gelirsen levrekçisin ya ona göre