Gönen bey tebrikler, güzel balıklar almışsınız. Büyük balığın küçükten daha sonra vurulduğunu zannediyorum. Dahasına rast gelsin. Bir de sormak istiyorum, Gökhan isimli bir arkadaşımız var, aynı soyadını taşıyorsunuz, isimleriniz de birbirine benziyor, bir bağınız var mı acaba?
Çok teşekkür ederim. Tahmininiz doğrudur. Önce küçük olan vuruldu. O 2 kilo geldi. Akya 5,5 kilo geldi. Doğrudur, limit aşımı var. Ama ikinci balığı vurmadan önce tartma şansım olmadığından yapabileceğim bir şey yoktu. Hoş daha büyüğü gelse dürüst olayım, gene vururdum. Her zaman böyle trofelerle karşılaşmıyorsunuz. O nedenle affola idk .Gökhan Bey ile bağımız yok. Sevgi ve saygılarımla.
Sevgili Gönen Sanırım ilerki günlerde sana rehberlik edip,çok daha iri bir sarıkuyruk avlamana yardımcı olabileceğim. Seninle sohbet çok güzeldi. Gözüm iyileşmekte. Balıkların çok yakışıklı,tebrik eder,devamını dilerim. Sevgimle kal
Kısmet Vedat Abicim. İnşallah. Gözünün iyileşmesine çok sevindim. Seninle sohbet de çok keyifliydi. En kısa zamanda görüşmek üzere...
Bunlar israil sazananına benziyor .Eğer öyleyse boylarını ölçmeden almanız hatta yemeyecekseniz bile öldürmelisiniz