Tatil böcekleri :)

Konu, 'Fly Fishing, Uçurma Balıkçılığı' kısmında kalamies tarafından paylaşıldı.

1. kalamies

kalamies Atilla

Favori Kamış:
    Beulah Switch 10,6 - #6/7
    En İyi Avı:
    2,5kg turna
    Yaklaşık bir yıldan sonra tekrardan memleketimdeyim. Gelirken yanıma bir kutu da fly malzemesi ve fly oltamı da aldım, ne olur ne olmaz diyerek:) Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım alabalığın sezonunun hala kapalı olduğunu öğrendiğimde ama ne yapalım, başa gelen çekilir.
    Ben de akşamları evdekilerin şaşkın bakışları altında flylarımı bağlamaya başladım. Gelmeden önce bir fly dergisinde görmüş olduğum örneklerden esinlenerek yapmış olduğum flyları sizlerin beğenisine sunuyorum. Bu flylar SPEY denilen tarz da olup en büyük özellikleri kullanılan tüyün kıllarının çok uzun olması ve kancasının da hafiften bombeli olmasıdır. Bu flylar da kullandığım tüyler SCHLAPPEN denilen horozun siyah kuyruk tüyleri ve bunların kırmızı sarı renkli olanlarıdır. Bu flylarda kullanılan en makbul tüy aslında balıkçık tüyü ama 10 tanesi 10€ olunca insanın başka alternatiflere yönelmesi de maalesef kaçınılmaz oluyor. Herkese iyi çalışmalar dileği ile...

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Harika gorunuyorlar.Ozellikle en sondakini cok begendim.Umarim gonlundeki avlari gerceklestirirsin bu flylar ile.
    Tebrikler,tesekkurler ve rastgele...

3. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Emrah abime katılıyorum, hepsi çok güzel ama en sondaki daha bir alımlı olmuş. Tebrikler. :)

4. kalamies

kalamies Atilla

Favori Kamış:
    Beulah Switch 10,6 - #6/7
    En İyi Avı:
    2,5kg turna
    herkese yorumlarından ötürü çok teşekkürler.
    Evet birol abi, şu an türkiyedeyim ama bu flyları kullanacak kadar kalamayacağım için biraz hayal kırıklığı da var maalesef. Ama ne yapalım herşey nasip:)
    Herkese rastgele!