Slm Sevgili Balikavi. net ailesi.. 2 Ağustostan itibaren tatildeyim, tatlı su avı yapmak istiyorum. daha önce hiç tatlı suda balık tutmadım. Sandalla açılarak izmit körfezinin çeşitli yerlerinden istavirt ve mezgit yakaladım . Enson temmuzun ilk haftası darıcadan acılarak 5 saatte 2 kilo kadar istavrit yakaladım. Sizleden ricam ... Bana açık bir adres göstermenizi rica ediyorum nereye gideyim ? oraya nası gitmeliyim? nasıl bir olta kullanmalıyım?. form sayfalarında güzel bilgiler var ama fazla bilgi oluncada insan şaşırıyor. İstanbul, bursa , balıkesir, adapazarı civarında Her çeşit tatlı su avı oragnizasyonuna katılabilirim
Tam istediğin gibi Kocaeli ishakçılar göletinde sazan yarışması var 3 gün sürecek forumda var araştır çıkacak rastgele
göller Sayın Murat ve Bayır mesajlarınızı için teşekkürederim. Aytekin Bey, samandıra göleti benim oturduğum yere çok yakın fakat orada bildiğim kadarı ile balık kalmadı , bir kaç süs sazanı var ( çok küçük olanlardan, en son gittiğimizde kıyıdan görünüyordu ) ilk etepta ömerli ve elmalı barajlarına gidebilirim siz hangisini tavsiye edersiniz,... karşı taraf için sazlıdere cazip gibime geliyor. Murat bey formu takip edeceğim umarım izmitte tanışırız. Saygıalr...
şanssızlık 8-10 agustosta afyonda olmam gerek yiğenimin sünnet düğünü var o yüzden organizasyona katılamayacağım...: