Tatile Assos a gidicem gündüzde gecede avlanabilrim acaba hangi balıklar çıkar bi bilgisi olan ve çıkan balıklar için hangi tür yem takmamı söylermisiniz.Şimdiden teşekkürler.
çıkacak balıklar çipura,levrek,mırmır,mercan,karagöz,mıngıri olta düzenekleri ve yemleri ilgili konuları araştırarak bulabilirsiniz bu saydığım balıklar genelde gece daha verimli av verirler asos tarafında bu balıklaları gece kıyıdan avlayabilirsin
Burak'cığım yardım istek ifadelerini biraz daha yumuşatırsan sanırım daha etkili olacaktır. Belki niyet bu değildir serzeniştir ama yanlış anlaşılabilir gibi geldi bana.
aytekin bey, asosta sahilden mercan alınıyor mu yahu? yavru mercan mı? el kadar falan çıkıyorsa bir gideyim oraya hastasıyım mercanın.
kaan kardeş güre fener burnundan başlayarak asos ve baba burnuna kadar olan sahil şeridinde mercan çıkmaktadır özellikle baba burnunda ciddi iriliklerde mercanlar yakalayan arkadaşlarım olmuştur
haftaya cumartesi saat sabah 06.00 itibariyle burada olmak istemiyorum! inşallah düşeceğiz gelibolu-lapseki-geyikli üzerinden bozcaya zaman olsa asos civarına da inerdim ama ne yapalım