selamlar aslen corum-alaca lıyım yozgat ta ıkamet edıyorum kucuklugumden bu yana tatlı su avcılıgına merakım vardır. Rahmetlı abım suda boguldugundan dolayı aılem ustume tıtremıs rahmetlı dedem gazı cavus un pesıne takılarak tatlı su avcılıgı kanıma ısledı. elımden gelenı yapıyorum fakat bılgısızlık kadar baska bır zayıflık yok bence aranıza kabul edersenız cok sevınecem sımdıden herkese tsk ederım burda olta, kamıs, yemler, tarzlar, avlaklar , balıklar ve aklınıza takılan herseyı paylasırsanız cok sevınecem
Fatih Bey öncelikle foruma hoşgeldiniz. Allah Ağabeyinizin makamını cennet eylesin. Tatlısu avlaklarının paylaşımıyla ilgili aşağıdaki linki okumanızı öneririm http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=21774 Geçmiş tecrübelerimiz gösteriyor ki, gerek burada gerekse başka platformlarda bir tatlısu avlağı paylaşıldıktan çok kısa bir süre sonra avlağın dinamitçiler, ağcılar, ırpçılar, tırıvırıcılar vs. tarafından geri dönülmez şekilde talan edildiğini üzülerek gözlemlemişizdir. Bunların dışında forumumuzda geçmiş konularda av teknikleriyle ilgili çok geniş bir bilgi bankası bulacaksınız. Saygılarımla.
Hosgeldin olta yem falan filan derken araya avlak i da SIKISTIRMISSIN balikci oldugun nasilda belli ama burda kimse atlamaz bu olaya. Saka yapiyorum bence buradan cok iyi arkadaslar edinip sizin cevreden beraber ava gidersiniz aahh keske bende orda olsam bazen organizasyonlar oluyo siteden okuyorum icim gidiyo senede bir veya iki kere deniz avina cikmama ragmen habire bot kamisi,makinasi jig aliyorum acayip gaza geliyorum ama ne yazikki... Keyifli paylasimlar arkadasim
Fatih aramiza hosgeldin.Umarim keyifli vakit gecirirsin.Abin icin uzuldum . Allah rahmet eylesin,mekani cennet ola... Rastgele...