selam arkadaşlar. ankara civarında tatlısu kefali avlayabileceğim bir yer varmı. bilen varsa yardımcı olabilirmi_? şimdiden teşekkürler.
valla sakarya ırmagında ve beypazaraı tarafında bolca yakalarsın ama oralara gıtmışkende kefalle ugraşmak pekte mantıklı olmaz gıbı gelıyooo yınede sen bılırsınn.keyıflı avlar
çamlıdere barajının dere ile birleştiği yerde ben avlandım. sanırım 2004 yılıydı. biz 9kişi gittik. biz derede avlarken 3-5 balığın peşinde koşarken buişin ustası dayım dere ile barajın birleştiği yerde şıp şıp olta ile canlı sinek takarak abartısız 8-10 kg tatlısu kefali yakaladı. ama oraya nasıl gidilir bilemiyorum. organizasyon yapılır beni çağırırdı dayım. ahhh ahhh... üniversite yılları çok çabuk bittii. lapinavcısı_bursa A Rh(+) 1982
gittik güdüle. sonuç ==3-4 tane limit altı kefal. bol gümüş. arkadaşlarla geçirilmiş güzel vakit. tırıvırıdan kurtarılan 2 adet ıstakoz. balıkların tamamı itina ile suya.
Ankara - Çayırhan - Kuş Cenneti oraya babamla gittiğimde 5,5 kiloluk kefal çekmiştim o günüm süperdi.