Kütahyadan herkeze merhabalar. Malum havalar balıkçının hop ettiği insanın içini coşturan misalde. Bizde arkadaşlarla toplanıp buradaki bir avlak akarsu bölgesine gitmek istiyoruz. Fakat kefal tutmak istiyoruz kefalin yasak zamanı yok diyor tebliğde ben bunu jandarma gelirse nasıl anlatıcam tebliği çıktı alıp avlağa gitsem jandarma gelirse ona göstersem saygısızlık olurmu siz büyüklere danışmak istedim şimdiden teşekkürler.
Merhaba Akif, Evet faydası olur, tebliğden bir çıktı alıp çantana atıver. Soran eden olursa gösteriver, bir sakıncası yok. Kefal boy limiti 20 cm. biliyorsun, buna da dikkat edin. Bir de sezon açıldığında avatarındaki sazanları 40 cm.'lik sazanlarla değiştir. Rastgelsin.
Tamam nuri abi gece gece rahatsızlığım için özürdilerim Saygısızlık yapmayalımda jandarmaya gerisi sorun değil sayfalara bölüp telli dosya halinde arabaya koyucam 4-5 sayfa falan oluyor ordan bakarız. Dediğin gibi sezon açılsın ordaki sazanlar inşallah değişecek Abdullah abi sende çıktı alıver telli dosya yap orda gösteriverirsin jandarma hiç acımıyor oltalarıma kıyamıyorum alıyomuş oltaların hepsini bende ilk defa yasak zamanda kefal avına gidiyorum daha yeni öğrendim tatlısu kefalinin akarsularda yıl boyunca serbest olduğunu.