Tatlı Su Kefali

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında rastgele43 tarafından paylaşıldı.

1. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Kütahyadan herkeze merhabalar.

Malum havalar balıkçının hop ettiği insanın içini coşturan misalde. Bizde arkadaşlarla toplanıp buradaki bir avlak akarsu bölgesine gitmek istiyoruz. Fakat kefal tutmak istiyoruz kefalin yasak zamanı yok diyor tebliğde ben bunu jandarma gelirse nasıl anlatıcam tebliği çıktı alıp avlağa gitsem jandarma gelirse ona göstersem saygısızlık olurmu siz büyüklere danışmak istedim şimdiden teşekkürler. :)

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Merhaba Akif,

Evet faydası olur, tebliğden bir çıktı alıp çantana atıver. Soran eden olursa gösteriver, bir sakıncası yok. Kefal boy limiti 20 cm. biliyorsun, buna da dikkat edin.

Bir de sezon açıldığında avatarındaki sazanları 40 cm.'lik sazanlarla değiştir. Rastgelsin.:)

3. abdul81

abdul81 Abdullah

Favori Kamış:
    MITCHELL PRIVILEGE II UL 0-3 150cm
    Favori Makine:
    Mitchell Blade 1000 Alu
    En İyi Avı:
    44 cm kasna
    Keşke tebliğ el kitapçığı olarak basılsa bizde temin edebilsek.

4. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Tamam nuri abi gece gece rahatsızlığım için özürdilerim :) Saygısızlık yapmayalımda jandarmaya gerisi sorun değil sayfalara bölüp telli dosya halinde arabaya koyucam 4-5 sayfa falan oluyor ordan bakarız. Dediğin gibi sezon açılsın ordaki sazanlar inşallah değişecek :) Abdullah abi sende çıktı alıver telli dosya yap orda gösteriverirsin jandarma hiç acımıyor oltalarıma kıyamıyorum alıyomuş oltaların hepsini bende ilk defa yasak zamanda kefal avına gidiyorum daha yeni öğrendim tatlısu kefalinin akarsularda yıl boyunca serbest olduğunu.

5. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    bilgisayardan çıktı alabilirsiniz :)