Gözlük kamera ile yaptığım kayıt. Güneşi karşıma almışım kusura bakmayın. https://www.facebook.com/photo.php?v=10202408183473784¬if_t=video_processed
Ahmet Bey avınızdan ötürü tebrik ederim. Özelinize mesaj attım, yardımcı olabilirseniz çok makbule geçeceğine emin olabilirsiniz.
O bölgede genelde yemli avlanan yerel halkta aynısını diyor. Demirle balıkmı tutulurmuş Gidip deneyin bahsettiğim yeri, 2 ve 3 Numara meps kullanmanızı öneririm. Uzağa atış yapabilmeniz için. 7 gr ve üzeri ağırlıkta olsun meps. Renk olarakta gümüş üzeri kırmızı benek ve altın üzeri kırmızı benek.
balık güzel tebrik ederim yalnız kamera biraz yukarıyı çekmiş bide rahatsız edici bi ses var herkes alıyor mu o sesi yoksa bilgisayardan kaynaklanabilir mi ? Daha irilerine rastgele...
O ses cihazdan kaynaklı sanırım. Kamerada gözlük şeklinde olduğundan iyi ayarlamak lazım. Zaten en basitinden aldım kamerayı. Anca bu kadar.
Nuri abi haklısın ama ben işyerinden nete giriyorum ve işyerimde nette youtube açamıyorum yani kilitli. Bu sebeplede mecburen facede yayınladım. Kusuruma bakma ne olursun..
ahmet umarım yakışıklı kefalleri video ya alırsında bizde doyasıya seyrederiz.ses problemide olmasa görüntü güzel.