mrb arkadaslar canakkale ezıne cıvarında yılan balıgı avı yapmayı dusunuyoruz nasıl yakalanır yemı nedır ve mevsımı varmıdır takımı nasıl olmalı bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım saygılar.
Ezine bolgesındekı dere yatagına ben gıtmedım ancak arkadaslarım gııttı ve banada tavsıye ettlıler o bolgeyı takım olarak tek ıgnelı gezer kursunlu sazan takımını kullandıklarını yem olarak ıse tavuk yuregı ve taslığını kullanarak 1 metrenın uzerındekı boyda yılan balıgını yakaladıklarını soyledı mevsım olarakta ramazandan once gıtmısler ben ramazan dolayısı ıle gıdemedım ama bayram sonra gıdecegım
yILAN BALIĞININ ÇOK LEZZETLİ OLDUĞUNU BENDE DUYDUM. yılan balığı hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz
arkadaşlar bende dicle nehrinde yakalıyorum takım olarak tek iğne gezerli yem olarak nehirden tuttuğum balıkların kafasını kullanıyorum balık kafasıyla tutulan yılan balıkları gerçektende büyük oluyor
Abisi dicledekiler farklı bir türdür..bir resmini koysan da görelim.. aşagıdaki balıkdeğilmi?? http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=824104
aaa o zaman bu başka bir şeymiş demekki.. bak şimdi dicle nehri nereye dökülüyor basraya.. ama yılan balıkları nerde var ? akdenize ve egeye açılan sularda ....aklında bulunsun..