evet beslenirlermi ? akvaryumda su malzemeler olacak: çesme suyu artı suya oksijen sağlamak icin su motoru(tam adını bilmiyorum onun hani baloncuk cıkarıyo bir pervane dönüpte suyun icinde) evet ne diyosunuz?
Tut israili at akvaryumu motorada ihtiyaç yok 20 sene yaşar hemde akvaryum balıklarında japon balığının akrabası olurlar bu israil sazanı bence fırsat bu fırsat topla at akvaryuma yanlız üzerine bir tane tül gibi bişi koy akvaryumun zıplar israil sazanı dışarı atlar
Yaşarlar. ben yaşatmıştım ama üzerine bi cam kapak yap yoksa atlıyorlar. zaten japon balıklarıda bir sazan türüdür. ayrıca ısıtıcı da istemezler oda sıçaklığındaki bir akvaryumda yaşarlar.
benim iznikten getirdiğim bir horozbina, cichlidlerin arasında 3 gün dayanabildi mekanı cennet olsun...
haftada 1 suyunun 4 de 1 ini değiştir. yanlış anlama Ali abi akvaryum merakım çokta suyun tamamı değişmesi zararlı 3 senedir akvaryumun suyunu tam doldur boşalt yapmadım sürekli 4 te birini değişti,rdim ki su değerleri ani değişip balığı beyaz benek ve benzeri hastalığa yakalatıp öldürmesin.
Ege akvaryumcudan 1-1.5 liraya çok güzel balıklar alabilirsin.ama nette iyice araştır bu işin tekniğini ben sen yaşlardayken aldığım her balık ölüyordu şimdi 3 senedir eceli gelen ölüyo