Slm arkadaşlar , eğrekkaya barajında iri tatlı su levreği nasıl avlayabilirim , canlı yem tavsiye edermisiniz . o bölge hakkında bilgisii olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum .
aradığın şey iri levrek ve soru canlı yem ise şiddetle canlı yem tavsiye edilir. bölgeyi bilmem ama balığı bilirim
Canlı yem olarak ne kullanacağınızı mı soruyorsunuz? Yoksa canlı yem iş yapar mı? diye mi soruyorsunuz?
canlı yem olarak gümüş balığı ve solucan kullancam , yani bu yemler barajın hangi kısımlarında iş yapar .
en son ekimin başı idi gitmiştik sanırım lakin hiç balık yok tuttuğumuz levreklerde bi el boyunu geçmiyor iğneden çıkartmakda cabası dikenli felan uğraştırıyor tavsiyem eğrekkaya ya hiç gitme derim ben orda artık pek balık kalmadı akyarı tavsiye ederim onun 15. km ilerisinde
slm foruma yeni katıldım balıkçılık ta çok yeniyim 10-15 kezlik bir tecrübem var genelde kurtboğazında levrek tutuyoruz ama çok küçük oldukları için tekrar bırakıyoruz bu hafta sonu eğrekkayaya gitmeyi planlıyoruz bu mevsimde sazan ve levrek tutmak çok mu zor olur cevaplar için şimdiden teşekkürler