gerçekden çok güzel bir videoclip...paylaşmak istedim...umarım beğenirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=A4pOOMpFW_8
Gördüğüm en kalite videolardan biri. Ama Allah aşkına oynamayın şu akıl sağlığımızla yahu! Zaten saat,dakika sayıyoruz şurada
Turgay bırak bu işi, uğraşma, bulaşma, yapışma. Geçmiş olsun, alabalık sevdası taa ciğerine işlemiş abicim, büyük geçmiş olsun. Onmaz bir derttir alabalık, daha da iflah olmazsın. Üzgünüm, Allah şifasını da versin ne diyem...
Karadeniz, özellikle Doğu Karadeniz en güzel alabalık türlerini billur pınarlarında misafir eden sayısız ırmak ve derelere sahip. Dedin de farkına vardım, sahi Ordu'da hakikaten yok mu abicim? Şayet yoksa üzülmekte çok haklısın ama bil ki tutamadığın için değil. Bu balığın yakın çevrede oluşu bile insana ayrı bir gönenç ve huzur verir. Öylesine değerli bir balıktır yani. Şu balığa bir bak hele, ne kadar güzel değil mi? Yakışıklı yeğenim Erdem'i de tanımış ol bu arada.
Nuri abim gerçekten yiğeniniz ve balık çok güzel çıkmış Allah bağışlasın. Alabalık Ordu'da malesef yok. 1-2 sene önce derelere,akarsulara salıncak diye haber çıktı ama şuan ne durumda bilmiyorum.
hepinize çok teşekkürler...beğenmenize sevindim... ballı abi ne desem bilmiyorum...ama şunu biliyorum...içimdeki tatlısu aşkı gün geçtikçe artıyor...şimdiden fly balıkçılığıyla ilgili döküman ve video toplamaya başladım...nasıl kullanılır...nasıl fly bağlanır...incelikleri nedir...hep izliyorum hep okuyorum... abi şunu çok iyi öğrendim ki meziyet tatlısu balıkçılığı flyda bu avcılığın sanatsal noktası... akşam yarın sabaha kadar sürecek hafatsonu avıma çıkacağım bakalım şansım yaver giderse bir rapor yazayım artık...uzun oldu çünkü...bu kadar ara yeter...