Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Konu, 'Bölgeler' kısmında claytron tarafından paylaşıldı.

1. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Merhaba arkadaşlar havaların ısınmasıyla bu seneki kamp sezonumuzu açalım diyoruz aylardır ava çıkmadıgım için hangi yer ne durumda şuan bilgim yok tatlı su avı için sizce nereye gidelim istanbul avrupa yakasında oturuyorum yer uzaklıgı o kadar önemli degil zannedersem sazan sezonu kapalı şuan arkadaşların turna raporlarını görüyorum bizim için balık cinsi önemli degil bizim için kamp yapabilecegimiz bir yer lazım ag ve tıvırı kesinlikle kullanmayız işin ve şehirin sitresinden bir müddet uzak kalmaya ihtiyacım var sanırım şu kene olayları ne kadar canımı sıksada bu balıga gitmeme engel olamıcak sanırım geçen sene tayakadına giderdik hep şuan durumu nasıl hiç bilmiyorum yardımcı olucak arkadaşlara şimdi teşekkürler salıcakla kalın...

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sizin için Terkos çevresi doğru bir tercih olacaktır ama orada da o kadar çok bölge varki bir gün önceden keşif yapmak şart. Terkosun Balaban kısmı güvenlik ve turna avı için daha iyi olabilir sanırım.

Ancak K.K.K. Kenesi nedeniyle zaten artık eski doluluk yok. Siz de ilaç ve diğer tedbirler açısından dikkatli olun bence.

3. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Şuana kadar terkos civarlarından kene haberi duymadım ama gece kaldıgımız için yani sonuçta karanlık bu haşereleri görmek yada engellemek baya güç olucak sanırım bu akşam için gidelim dedik sonradan ben haftaya erteledim araştırma keşif için vaktimvar balaban kısmı güvenlik demişsin terkoz tarafında bu tür sorunlar yaşanıyormu ilginç

4. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Bilakis kene çok var. Ancak Bu keneler henüz KKK kenesi değil. Hastalık yapmayan yerli kene sanırım. İstanbul sınırlarında bu haşere vakıası henüz görülmedi ama buda insanların da çok dikkatli davranmasında da etki var. Piknik ve mesire yerleri önceki yıllara oranla boş. Gidenlerde losyon vs tedbirlere dikkat ediyor.

Sivrisineklere karşı cilde sürülen losyon ilaçlar da bu haşerelere karşı etkili olacaktır sanıyorum.

5. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Verdiginiz bilgiler için çok teşekkürler diger arkadaşlarında bölge tavsiyelerini bekliyorum...