Tavsiyelerinizi bekliyorum

Konu, 'Tanışalım' kısmında _Mehmet06_ tarafından paylaşıldı.

1. _Mehmet06_

_Mehmet06_ Mehmet Can Yılmaz

Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından olta getireceğim fakat olta hakkında hiçbirşey bilmiyorum sizlerin önerilerini bekliyorum oltanın gelme süresi 2 ayı bulacaktır.O sırada forumdan okuyarak öğreneceğim şu anda elimde hiçbirşey yok herşeyi sizin önerilerinize göre alıcağım şimdiden teşekkür ederim.:) İyi akşamlar...

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Öncelikle aramıza hoş geldin.Abicim oltayı sipariş etmeden sitede oltalar hakkında biraz bilgi edinmen gerekiyor.

Ne çeşit bir avda kullacaksın.Kıyıdan,tekneden? Biraz tecrübelendikten sonra av çeşitliliğin genişliyor.Kıyıdan atçek için 2.70 civarı hafif spin tarzı bir kamış edinirsin sonra gecelemeli av için surf kamışlara merak salarsın.Tekneden av için 1,5-1,80 arası iki parça kamışları keşfedersin.Anlayacağın tecrübe ile olacak işler.Fakat dediğim gibi siparişini vermeden önce sitede biraz arama yapmanı tavsiye ederim.

3. _Mehmet06_

_Mehmet06_ Mehmet Can Yılmaz

Teşekkür ederim, ama marka olarka ne olabilir diye sormak istedim fiyatına göre performansı en iyi hangisi ne önerirsiniz kıyıdan iskeleden balık tutmayı düşünüyorum.İlginiz için çok teşekkür ederim :)