tavsiyeniz ne olabilir

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında furumar tarafından paylaşıldı.

1. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    selam arkadaşlar pazar günü ödemiş gölcük yaylasına gideceğim daha öncede gitmiştim oradakiler makarna ile yemleyeceksin dediler yaptım ama bişey çıkmadı şimdi sizden tavsiye bekliyorum artık bu sefer şeytanın bacağını kırayım şimdiden teşekkürler kerkese rastgelsin

2. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    ekmek ve reçeli hamur yapıp yemle birinden duymuştum ama kimden duydum hatılarmıyor ne kadar doğru o konudada bilgim yok...:confused:

3. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek,800 gr çipura
    Merhaba Ali Bey,
    Gölcük'te,solucan,makarna,küspe ve sülükle av yapabilirsiniz..Yemlemeden kastınız,balığı av yaptığınız noktaya çekmek ise,civciv yemi,mısır unu,buğday unu,vanilya,haşlanmış süt mısır ,irmik karışımını hamur yaparak,avlanacağınız bölgeye yumurta bütüklüğünde toplara yaparak atın..sonra da solucanla yemlenmiş,yada mısırla yemlenmiş küspeli takımlarla,yada klasik 3 iğneli takımlara solucan takarak av yapın..sanırım sizin gölcük olayı piknik havasında geçecek..hiç yemleme yapmadan sadece solucanlı klasik 3 iğneli takım kullansanız bile bol miktarda israil sazanı yaklarsınız..şansınız varsa 1-2 tane sazan denk gelebilir..gündüz avlanacağınız için,yayın yakalama ihtimaliniz çok düşük..olursa bile kelebek denen boydan öteye geçmez diye düşünüyorum..
    size iyi hafta sonları ve rastgele..raporunuzu merakla bekliyorum...

4. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    özgür kardeşim teşekkürler tavsiyeni uyacağım inşallah boş dönmeyiz nasip olursa pazar akşamı av maceramı anlatırım şimdi iyi geceler

5. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek,800 gr çipura
    rastgelsin

hadi bakalım...rastgele..raporunu merakla bekliyorum...