Selamın Aleyküm Değerli forum sakinleri ben Antalya Belek Beldesinden Ali ,amatör balıkçılık hastalığına 1998 yılında Didim sahillerinde kaderin acı bir cilvesi olarak çok uzuca almış olduğum bir kıbrıs (sarma)oltası ile tuttuğum adınıbile bilmediğim küçük bir balık (küpes) yüzünden yakalandım.O balığı kıyıya doğru çekerken yaşamış olduğum o heyecan ve adrenalin sarhoşluğu beni şu an bir bağımlı haline getirdi.Şimdi tatlısu da avlanıyorum.Sazan,kefal,çiçek,saroz,yılanbalığı yayın bizim buralarda yakalanabiliyor.Her ne kadar İğneler ve bana satanlar suçlu olsada arada bir yakalıyorum.Sizlerin hassasiyetiniz çok hoşuma gitti çünkü buralarda tırıvırı ve voli (tokmak)çok revaçta.Bohçacı değil avcı olmak için elimden geleni yapıyorum. Doğa gerçekten çok hassas dengelerle donatılmış bir türün yokolaması başka bir türün çoğalmasına ve gene çok başka bir türün yok olmasına sebeb oluyor ve zincirleme gidiyor.Örnek Yayınların bu ırmaklarda çok avlanması fare neslinin hızla çoğalmasına yol açmış.Farelerde sazlıklardaki kuş yuvalarını talan etmekle meşguller.Keşke herkez sizin,bizim gibi olsa onlar azınlıkta kalsa......? Neyse daha çok anlatacaklarım var ama şimdilik bu kadar.Hepinize iyi ve büyükbalıklı avlar dilerim. RASTGELE
Bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz. Ne güzel bir sohbetle başlamışsınız. Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlarınızın devamı dileği ile.
Abi sen 43 yaşında tazeliğini muhafaza ediyorsun biz 36 yaşında bitmiş okeye dönüyoruz Hoşgeldiniz ...
Ve aleykümselam.... Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Ama sıkıtıları ve dertleride depreştirdiniz. Olsun yinede HOŞGELDİNİZ.