Uploaded with ImageShack.usselam sevgili dostlar hafta sonu gene iskeleden avlanmaya gittim ve ne hikmetse sadece iki vuruş alabildim cupralardan birini alabildim digeri kıyılatmama fırsat vermedi ve tek kafa darbesiyle misinamı patlattı.bu avımda ryobı komatsu 375 kamış gene ryobı ecusıma 8000vi makina kullandım makina ve kamış inanılmaz bir uyum icinde birbirlerini tamamlıyorlar sevgili mazemecimim ayhana (iskenderun kısmet balıkcılık) internette görüp istedigimiz malzemeleri en kısa sürede tedarik ettigi icin teşekkür ederim.yem olarak yem olarak boru kurdu kullandım,yaklaşık 1 kilo civarında bir cupra,arkadaşları beraber birazdan lüfer avına gitmeyi planlıyoruz umarım yarında lüferlerin resmini eklerim,igneniz keskin misinanız saglam avınız daim olsun herkese rastgele
Gerçekten şahane olmuş avınız.Kaçan balık büyüktür Lüfer haberlerinizi bekliyoruz. Bu arda konuyu yanlış yere açmışsınız.
güzel av olmuş devamını dilerim.kum yengecide sever aslında.arsuz tarafında da güzel meralar var.gidilebilir cipura için.tekrar rastgele.
Abi guzel balik gercekten tebrikler ,deliriom bu yaratik icin allah banada nasip eder isallah boyle buyuk bi cipura tutmayi . Tekrar tebrikler