aziz dostum İhsan'la hafta sonu yaptığımız avdan tek eşkinayla döndük. tarlaağzında balık yok. amasra limanı da önce izmitliler kuruttu sonra da yat limanı yapıyoruz diyerek balıkların yuvasını bozdular, limanada kimsyi sokmuyorlar orda da balık yok. biz de yeni avlaklar keşfeddelim diye Kurucaşile tarafına kadar uzandık. güzel bir yer keşfettik ama balıkların 5 - 6 tanesini kenara kadar getirdikten sonra kıyıya alamadık bu n,speten küçük olduğu için bunu alabildik diğereleri takımları koparıp koparıp gittiler. daha güzellerini tutmak ümidiyle raporumuzu sonlandırıyorum.
tacettin merhaba.başarılı avlarının devamını dilerim.farklı avlaklar aramakla akıllılık etmişsiniz.bilinen yerler artık ayak altı oldu bartında.balık tutulsa bile zevk vermiyor.yalnız sormak istediğim bir şey var.kaç numara misine kullanıyorsunuz.balıklar çokmu büyüktüde misineleri koparıp gittiler.yoksa çok karışık biyerden attınızda kayalar veya midyelermi kesti misinenizi.
tebrikler, araştırmanızın ve emek vermenizin sonucunu almışsınız. 0,20 mono misina ile bu boydaki balıklar alınıbilir ama taşlar kayalar sürtünmeler vs onlarıda hesaba katmak lazım. eğer ip misina kullanmıyorsanız. 0,25 -0,26 aşınmaya dananıklı misina kullanmanızı tavsiye ederim.
merhaba A101 den olta aldim bugun ancak oltanin kamisi oyunuyor ve esnek degil ici bos boru gibi sari renk falan yok fiber yaziyor brosurde 25 tl ye aldim boyle mi oluyor oltalar sizin bilginize gore geri iade edecegim cevap verirseniz sevinirim
geri iade alıyorlarsa iade et balık malzemesi satan bir dükkandan al bence o aldığın iki günde elinde kalır yazık günah emeğine parana
Makinesi iş görür. Fakat kamışta iş yok. Ama hassas kullanırsanız sizi bir süre idare edebilir. Yanında makas ve çanta da veriyorlar. 23 tl falandı sanırsam. Ucuz sayılabilir.