tek eşkinamız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında taco46 tarafından paylaşıldı.

1. taco46

taco46 tacettin çetin

Favori Makine:
    okuma avenger 65
    En İyi Avı:
    kalkan 2,5 kilo
    aziz dostum İhsan'la hafta sonu yaptığımız avdan tek eşkinayla döndük. tarlaağzında balık yok. amasra limanı da önce izmitliler kuruttu sonra da yat limanı yapıyoruz diyerek balıkların yuvasını bozdular, limanada kimsyi sokmuyorlar orda da balık yok. biz de yeni avlaklar keşfeddelim diye Kurucaşile tarafına kadar uzandık. güzel bir yer keşfettik ama balıkların 5 - 6 tanesini kenara kadar getirdikten sonra kıyıya alamadık bu n,speten küçük olduğu için bunu alabildik diğereleri takımları koparıp koparıp gittiler.
    daha güzellerini tutmak ümidiyle raporumuzu sonlandırıyorum.

2. sencerveben

sencerveben hakan

tacettin merhaba.başarılı avlarının devamını dilerim.farklı avlaklar aramakla akıllılık etmişsiniz.bilinen yerler artık ayak altı oldu bartında.balık tutulsa bile zevk vermiyor.yalnız sormak istediğim bir şey var.kaç numara misine kullanıyorsunuz.balıklar çokmu büyüktüde misineleri koparıp gittiler.yoksa çok karışık biyerden attınızda kayalar veya midyelermi kesti misinenizi.

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    tebrikler, araştırmanızın ve emek vermenizin sonucunu almışsınız. 0,20 mono misina ile bu boydaki balıklar alınıbilir ama taşlar kayalar sürtünmeler vs onlarıda hesaba katmak lazım. eğer ip misina kullanmıyorsanız. 0,25 -0,26 aşınmaya dananıklı misina kullanmanızı tavsiye ederim.

4. cuzza

cuzza OMER

merhaba A101 den olta aldim bugun ancak oltanin kamisi oyunuyor ve esnek degil ici bos boru gibi sari renk falan yok fiber yaziyor brosurde 25 tl ye aldim boyle mi oluyor oltalar sizin bilginize gore geri iade edecegim cevap verirseniz sevinirim

5. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

tebrikler

denizden olsun varsın 1 tane olsun :)

6. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    geri iade alıyorlarsa iade et balık malzemesi satan bir dükkandan al bence o aldığın iki günde elinde kalır yazık günah emeğine parana

7. tunaaa55

tunaaa55 .

Makinesi iş görür. Fakat kamışta iş yok. Ama hassas kullanırsanız sizi bir süre idare edebilir. Yanında makas ve çanta da veriyorlar. 23 tl falandı sanırsam. Ucuz sayılabilir.