yer:silivri bölgesi takım:çelik telli klasik mantarlı yem:izmarit fileto herkeze selamlar arkadaşlar.yoğun işlerimden dolayı bu sezon lüfere olta açamamıştım.pazar akşamı bi fırsatını bulup yeni avlaktaki yerimi aldım dolaptaki istavritlerden fileto yapacaktım ama yem bayat pek ümidim yoktu ama yanımda iki tanede izmarit vardı.önce istavritle denedim tık yok akşam saat 6.30 gibi vuruşlar başladı benim iki oltada aynı anda kafa salladı ikisine birden tasmayı vurdum fakat mecburen birini çekmeye başladım etrafta kimsede yokki gel bi yardım et diyim neyse canavarı yanıma alır almaz diğer oltaya yapıştım balık üstünde iyi.. çekmeye devam. su üstü başladı dansa iyice yanaştı kıyıladı fakat hırçınlık hadsafhada, iyice yanaştırdım ve birden boşaldı makine....çelik teli kesmiş iğnenin biride yok eeee yapacak bişeyde yok..biraz sonra yemlerimde bitince ava son verdim.yaşadığım heyecan ve bu lüfer bana yetiyo arkadaşlar.Telefonumda flash olmadığı için avlaktaki resim karanlık cıktı kusura bakmayın. daha irileri sizede nasip olur inşallah...
Tebrikler Murat abi. Bakıyorum da bensiz gidince çekiyorsun kuzuları. Hatta bonkör bonkör de takım koparttırıyorsun canavara...
Merhaba.Tebrikler, acaba Avlak neresi? Bende Gümüşyakadayım. Bu sezon daha çinekopun üzerine çıkamadık. Arkadaşlar sandalla lüfer alıyorlar da kıyıdan bize daha kısmet olmadı.
Tebrikler ben böyle bir iki tane yakalanan balık avlarını daha çok seviyorum. Afiyet olsun Murat kardeşim.