Merhabalar sevgili dostlar; Bu gün zorlu bir gündü benim için,avlakta güçlü bir poyraz ve kayıkcı Aziz vardı. Üstelik yanıma yarım yağmurluk almışım o da canımı sıktı.Rüzgâr ile birlikte yağan yağmur,poyraza karşı atış yapmak baya zor idi.Buna istinaden bir güzel lüfer kandırmayı başardım.Onuda tekniye takmayacağım diye baya uğraştım.Adam bir türlü laf anlamadı,gel dedik buradan tut yok,aç biraz yok..banghead atış mesafesinde kayıkcı AZİZ bekle neyse arkadaşlar yazarken sinirleniyorum.Bunlar olurken elimin ayarımı bozuldu,canımmı sıkıldı anlamadım balığın suyunu bir daha bulamadım Neyse bu yakışıklıyı artık,ağlatmadan yiyeceğiz.:hungry:
av için tebrikler. harika boyda harika bir balık. beynamaz kayıkçılar için özel 200 gr lık kurşunlar var. bence deneyin derim
Kamurancım, av arkadaşım, gaza kardeşim! Tebrik ederim. Lüfer'in hasını aldın bugün sen. O kadar ıslanmaya, rüzgara, Aziz'in azizliğine rağmen, bugün oranın en büyük balığı sende. Afiyetler olsun. Sıkma canını. Bu Aziz'leri döv döv bitmez.
Teşekkür ederim Deniz. Yalnız it kovalamak ile ne gidiyor ne bitiyor.Bunların bir yerine kurşun deyse adam sıfatına girerler,o yüzden boş veriyoruz.
Değerli dostum teşekkür ederim.Avlağın bu gün en büyük balığını aldığım doğru,ama sayı olarak seni geçen olmadı.Senden bir saat sonra bende bıraktım.Ara ,ara balık yapmaya devam ediyordu.