Keşan'a iş amaçlı günübirlik gitmem gerekiyordu. Hemen işten önce aklıma ilk gelen yol üstü Tekirdağ Yeniçiftlik'e uğramak oldu. Yanımda gelecek babamında onayıyla sabah bir saat erken 06.30'da yola çıkmıştık. Hava levrek havası değildi ama amacım en azından biraz olsun at-çek hevesimi gidermekti. Hava olsa da havamı alırdım büyük ihtimalle çünkü bu forumda teoride öğrendiklerimi, daha yeni pratiğe dökmeye başlıyorum. Balığı yaklaşık 15-20 dk at-çek yaptıktan sonra 07.40 gibi aldım. Zaten babamda sıkılıp arabaya doğru gitmeye başlamıştı o kadar durabildi ona da şükür. Ne yazık ki kendi becerimle değil şans eseri yakalandı. Çünkü sırtından yakalanmıştı, mücadele de edemedi. Herkese saygılar..
tebrikler, 15 gün önce yaakaladığım zarganalarda havyar vardı, bence artık zargana yakalmasanız iyi olur. nice avlara
tebrikler güzel bir zargana almışsın ben yazınki yakaladığım 74cm lik zarganayı dolapta unutmuşum balık pişirirken üzülerek..onuda pişirip kedilere verdim..nasip onlarınmış sanırım.. bu arada cam sahtenin rengide çok güzelmiş:thumb:
Geçen gün pazarda bi Zargana gördüm,mübarek Zargana değil Kılıç balığı.Uzunluğu 1 metre rahat vardı kalınlığı da bilekten kalındı.Görünce gerçekten çok şaşırmıştım.Sulak yerde yetişmiş galiba o zargana Sizin Zargana da güzel.Tebrik ederim.Devamına ve daha azmanlarına rastgele... Şu cam sahtelerden ben de alacağım da çakma olmasın orjinal olsun Tayyar ustanın elinden çıkma olsun istiyorum.Sonuçta bu fikri bulan asıl kazanması gereken kişidir bence.Telefon ile gönderim yapıyor mu acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler, forumlarda telefon numarası mevcut ama ben yinede açıktan yazmayayım özelden gönderiyorum, sipariş verirsen kargo eder sana...:thumb: