Tekirdağ at-çek Kral ve Paşa Bir arada 4Ekim ve 6Ekim 1 er gün arayla..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında joqu tarafından paylaşıldı.

1. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    4Ekim Perşembe fb maçını izledik sitresimizi attık ardından kahveye geçtik arkadaşla birer çay içtik derken canım sıkılmaya başladı bişiyler dürtmeye başlamıştı :) bu dürtü balık dürtüsü idi hihi ...Ekürilerimden Selçuk hocam,Gökhan Hocam ve Çağrı işleri sebebiyle bir süre ara verdiler en son 5 gün once at cek yapmıştık neyse mahalleden goygoycu arkadaşım kayhan yanımdaydı dedim balığa gidek.. (kendi balıktan anlamaz sadece muhabetçi lüferden saldırır bana diye kaçan bir arkadaş :) neyse aldık piizlenmelik iceceklerimizide kamışıda aldım sallana sallana gittik eniştem bana bir sahte vermişti üstü soyulmuş deforme olmuş bi işe yaramaz diye hic denememiştim sahtelerimde daha onceden kaybettiğimden dolayı balık gelmez oylesine atam cekem diye yanıma almıştım..
    Kayhanla başladık biz içmeye 2 saat sadece içip ayın ve çarşaf gibi denizin keyfini çıkara cıkara ictik sonra dedim hadi 2 atıp çekeyim kafamda güzel neyse gectim yerime başladım atmaya bi 20 dk attıktan sonra gene kayhanın yanına 2 fırt biraz goygoy saat gece 3 e 10 vardı dedim birazdaha atam gene yerimi aldım 1 atış 2 atış yosunda gelmeye başladı bu arada banghead
    4. atışımı yaptım bi ağırlık bindi dedim baba yosun çekiyoruz kafamda güzel anlayamadım baktım boşluk verdi misina dedim heralde yosundan kurtulduk cekıyorum derken kıyıya 4 metre kala basladı sağa sola gezdirmeye dedim geldi geldi kayhan dedi ne geldi dedim bişiy geldi ama... :):) baktım balık bi su üstü yaptı koca bir lüferdi yanımızda poşetler harici baska malzeme yok kepçede yoktu kıyıya getirip kamışla kaldırıp pat aldık kıyıya.. kral karadaydı sevincten bi sigara yaktım selcugu cağrıyı aramak gecti icimden ancak şarjım bittiginden kimseyi arayamadım.. neyse bu gazla sabahladık o saatten sonra tık olmadı ilk gün 33 cm boyunda bir lüfer...buda resimleri

6 Ekim kahveye geçtik gene birer batak attık kayhanla gene dedim kayhan gidek gene alak nevaleleri balığa :) dedi gidelim aga neyse aldık kamışı falan indik gene baktık deniz gene çarşaf gibi neyse gene 1 saat goygoy sohbet falan kafa gene kırıldı dedim kafa oldu atçek baslasın :) saat 1:40 falan basladım atmaya 10 atış yaptım derken pat bişey gene bindi cokta rahat sarıyorum dedim lüferi aldık gene dememe kalmadı su üstü balık hop lüfer karada gene sevincten 4 köşeyim tabiki.. sahte bu sefer hepten üstü soyuldu diyorum bu sahte bu haliyle nasıl iş yapıyor böyle derken gene sohbet muhabet 20 dk ara goygoy dedim hadi gene atak basladım gene atmaya 20 dk attıktan sonra tık yok kayhanın yanına gectim 2 fırt 1 sigara yaktım derken baktım deniz biraz dalgalanmaya basladı dedim gene atayım geçtim yerime basladım atmaya kıyıya geldi rapala taşlık vardı dedim takılcak sahteyi görüyorum 2 metre onumde takılmadan cekeyim derken sahtenin arkasından kocaman koyu renkte bişey acıktan mermi gibi sahteye geldigini gördüm lan dedim bu ne dememe kalmadı pat oyle bir agırlık bindiki onumde ortalık karıştı dedim lüfer deil bu daha büyük bişi dedim kofanamı diyorum icimden ellerim heryerim titremeye basladı zaten kalamada acık cırrr gidiyor nabcamı sasırdım rapalada klips yok..
    (Not: :thumb: Bu arada sevgili üstad Vedat ABAYOĞLU, Vedat abime teşekkür ediyorum şahsen at çeke 8 ay once basladım rapala düğümünü vedat abinin yapmış oldugu video dan öğrendim gerçekten ne lüfer nede bu kocaman balık okadar abandı en ufak kopmadı düğümden..)
    neyse dedim sıkayım su kalamayı elim ayagım dolastı bir heyecan sıkarken bosluk verdi misine dedim kactı heralde üzülürken baktım gene abanmaya basladı makine zorlanıyor cekerken derken kıyıya ayaklarımın dibine getirdim kamısla kaldırıp hop kenara kocaman levrek dedim bu nasıl bir hayvandır ya kayhan dondu kaldı aga bu ne diyor bende şoktayım birden güzel olan kafam açıldı bi sigara yaktım hala elim ayağım titriyor kayhan diyo at birazdaha tutarsın dedim daha atmam yeter elim ayagıma dolandı hemen asıldım telefona selcuga cagrıya bi telefon selcuk uyumamıs döndü sevincimi onunla paylaştım mrsparkle ..
    Daha onceleri selcuk ve cagrının devamlı yanımda balık alması benim hic alamamam dan dolayı bana takılırlardı hadi koray sende al falan dedim ben birgün bir alıcam cok fena alıcam o an aklıma geldi gülmeye basladım gerçektende öyle olmuştu 2 gündür arka arkaya balık tutmuştum işte paşa ve kral yan yana karelerde lüfer 34 cm levrek 48,49 cm 1 kilo 210 gr geldi..
    Kamış : Okuma slina 10-40 atarlı 2,40
    makina : trio 40s
    misina : 20 lik okuma
    sahte : maxrap 13 cm FHB
    daha iyileri sizlere gelmesi dileğiyle..

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Koray devamlarını dilerim ilk yaptığın işi balık avı sonrasına bırak mazallah bişi olmasın.

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Vay kardeşime helal olsun dönüşün muhteşem oldu. Umutsuzluğun boşunaydı bir gün sende alıcaksındiyoduk ve nihayet oldu hemde ne olmak hepsi birbirinden güzel seni tanıdığım için anlatımınla beraber sanki o anları beraber yaşamışız gibioldu daha yapacağımız çok avlar var birazdan görüşmek üzere:)

4. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrikler..

5. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    tebrikler afiyet olsun...

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tebrikler güzel balıklar almışsın Koraycım:thumb: Devamı rastgelsin...

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Tebrikler, devamı da rast gelsin..

8. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Tebrikler, anlatımda avda güzel zevkle okudum, devamını dilerim.

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, güzel balıklar. Bi de ayık olsan neler tutacan kimbilir. :D:D:D

Devamını dilerim, rastgelsin... :)

10. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sorrento 4.30 ,Okuma V System 2.70 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Blue Hawk,Okuma Safina Pro spa25
    Tebrikler daha irileri rasgelsin inşallah

11. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sağolasın abicim haklısın ama işte son yaz havaları esıyor buralarda onumde deniz tepemde ay havada gunluk guneslik olunca dayanamadım :)

12. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    aynen selçuk hocam beraber nicelerine *** gökhan hocamıda bekliyorum

13. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    teşekkürler

teşekkürler iyileri sizlere gelsin

sağolasın abicim daha iyileri sizlere rasgelmesi dileğiyle
    teşekkür ederim
    teşekkür ederim
    :D valla balık gelince 2 dk da ayıldım :)
    teşekkür ederim sizlerede nasip olsun inşallah

14. haldunert

haldunert Haldun Ertekin

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 270 - Sheakspere Omni 240 - Shimano JoySpin 2.10m - Dam Onliner 2.40m
    Favori Makine:
    Shimano Catana 2500 FA - Snap 8060 - Shimano Catana 4000 FB
    En İyi Avı:
    Levrek 2800 gr
    Tebrikler!

Güzel avlarınızın daim, bereketli ve keyifli olmasını dilerim!

Saygılarımla!

15. Çim adam

Çim adam Aydın

Tebrik ederi, oltan hep balıkla dolsun

16. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler, avlarının devamını dilerim sevgiler.:) :) :)

17. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sizlerinde oltanızın ucu boş kalmaması dileği ile..
    teşekkür ederim daha iyileri sizlere rasgelsin
    teşekkür ederim orhan abicim siz üstadlardan çok şeyler oğreniyoruz iyiki varsınız sizin keyif dolu avlarınızı hep gıpta ile okuyorum oltanızın ucu boş kalmasın

18. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    kardeşim tebrik ederim, ***** gözlerim yaşardı :) süpersin, paşayı lüferi alman o güzel anlatımın herşeyi ile dört dörtlük bir av olmuş.
    bu arada ben gelince balıklar hep saklanıyor, en iyisi sizin kısmetinizi kaçırmamak :)

19. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    GÖKHAN HOCAM SENİ ÖZELLİKLE BEKLİYORUM SIRA SENDE SEN MERAK ETME SEN DAHA İYİSİNİ TUTUCAKSIN MUTLAKA GEL DİYORUM BUNU BEN DİYORUM BAK SANA :)