25.07.2010 günlerden pazar tekirdağ sahilinde dolaşıyorum balık muhabbeti açıldı akşam a balığa gidelim dedik bir kaç arkadaşı aradım kimse gelmiyor sahilde tanıştığımız bir abimiz benide götürürsen arkadaş olurum dedi tamam dedik aldık malzemelerimizi. hazır kurt ve teke almaya gittik hiç bir yerde yem yok hepsi satılmış hadi gittiğimiz yerden çıkartırız dedik kalktık avlağımıza vardık yanımdaki abiye sen dedim karidesle at, hava daha kararmamıştı ben teke bakayım, hava kararmaya yakın biraz teke çıkarttık. oltalarımızı hazırladık 4 numara arkası çentikli sazan iğnesi 3 lü takım şamandıralı fosfor umuzu da yaktık oltalarımızı suyla buluşturduk ben ilk atışta bir eşkine aldım baktım küçük denize iade ettim akşam içinde umutlandım bugün balık olacak dedim deniz sakindi ay çıkınca deniz patladı dalgalar çoğaldı neyse az kuytu bir yer bulduk attım oltayı bekliyorum bizim şamandıra daldı hemen tasmaladım baktım iri balık yanımdaki abiye çabuk fileyi al dedim sağolsun yetişti balık kayalıklara zorluyor ama kurtulamadı balığı aldık daha sonra tekrar oltayı attık 2 küçük eşkine daha geldi onları da suya attık yanımdaki abi de 1 ispari çekti fakat balık kayalıkların arasına düştü bizle beraber 5-6 arkadaş daha vardı bizden başka kimseye dokunmadı saat 24.00 gibi avımızı sonlandırdık bir dip not tekirdağ sahilinde kefaller geldi şu an herkes sahilde iri kefal çekiyor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us