Merhaba, Balıkavı.nete iki yılönce üye olmuştum. Çorlu'da yaşıyorum ve gerek tatlı su gerek denizde balık tutmayı çok seviyorum. Hafta sonlarında müsait olan arkadaşlarla tanışmak ve Tekirdağ ya da başka mekanlarda ve balık avına gitmek isterim. Selamlar Erkan Kırma
Abi merhaba bende çorlu'danım arada sırada balığa çıkıyoruz ama bu aralar verimli bir mera bulamadım son 1 aydır hiçbirşey tutamıyoruz hayırlısı)
Herkese iyi akşamlar Bende dün marmaradan hiç bir şey alamadım fakat deniz kenarında bile olmak ayrı bir huzur veriyor insana. Yakın zaman içind turna avına gitmeyi planlıyorum. Tavsiye edilen bir kaç yer var. Dileyen arkadaşlarla birlikte gidebiliriz. Selamlar
Abi ben bu pazar günü balabanlı'ya gittim ama turna tutamadık bizim gibi hiç kimsede tutamadı. Sağlam bildiğin yer varmı kaşıkla turna tutulacak paylaşırsan sevinirim.
biri turna mı dedi turnaya her türlü varım ben ya yalnız sezonu ne zaman bitecek turnanın daha aykırı bir fikrim olacak, bir hafta sonu 5 kişi olsak cumadan çıksak izmire gitsek levrek için nasıl olur at çek yaparak balık tutmak istiyorum ya
15 aralıkta turna sezonu bitiyorsa yeni sezonu beklemek zorunda kalacağım ama levrek için bir yerlere gidelim derseniz bana uyar... 5 kişi olursak ekonomik bir şekilde av yapabiliriz
Tam düsündügüm gibi İzmir birazcik uzak degilmi sultanköy gelibolu var yani izmir e gidesiye kadar japonya yapip dönebiliruz
Ucak biletlerini ayarladim hocam istikamet Japonya nin Gelibolu ilcesi en yakin orasi var İzmir falan biraz uzak kacmaz mi
1- Selçuk 2- Gökhan (ben) 3- Çağrı 4-? 5- ? eğer 4. ve 5. yi bulursak vedat abiyi ziyarete gidebiliriz geliboluya
valla arkadaşlar benim için uyar yer iyi planlanmalı hem atçek hem yemli takılırız vedat abiyi ziyeret etmekte ayrı bir zevkli olur ayarlayabilirsek ve havadurumu müsait olursa bir tekne avıda güzel olur. en başa beni yazmış zaten ehehehe
Selçuk hocam nerelerdesin sen yahu? Haftasonu naptınız var mı bişeyler denizde ben dün gittim biraz at çek yaptım nafile ofisin orayı yakacam yakında
vedat abiyi şimdi telefonla arayacağım bilgiyi birinci ağızdan alacağım, 300 km yol yaparız büyük ihtimalle bir kişi dahi bulsak yol maliyeti fazla olmaz gibi geliyor, semaver,sacda melemen, sac kavurma, mangal, sıcacık börekler oooooo güzel bir hafta sonu için 100 er tl yeter gibi geliyor bana
seni senden iyi tanıdığım için seni en başa yazdım D: benim fırtına ile gideriz fazla yol maliyeti olmaz...