Arkadaşllar herkese rasgele tekirdağ çorludanım tuna sezonumuz açıldı biliyorum daha önce hiç turna açılmadı bunun için sizlerden tbana yakın olarak söyleye bileceginiz avlaklar varsa söylermisiniz. sazandan başka bişey avlamadım daha önceden. ne takımı kullanılır hangi avlakta hangi takım kullanlır yem ne takılır en garantili avlanma çeşitlerinden az yazarsanız sevinirim forumda bir kaç yer gördüm bir kaç avlanma metoduda yazdım kamama ama sizlerinde görüşlerinizi almak istedim. herkese iyi günler teşekkürler şimdiden söyleyicekleriniz için.
Bu Sarılar ne kadar güzel biryer..şimdiye kadar duyduğuma göre sazan ve yayın da var hem de en irilerinden.
Sarılar göleti büyük ve küçük gölet olmak üzere iki kısım.Sarılar köyünün içerisinden geçilerek tren yolunuda aştıktan sonra ulaşabilirsiniz.Turna, sazan ,yayın balığı hemde iri cinsinden bulunmakta.Turna için sahte balık ve kaşıklarla at çek yaparak verim alabilirsiniz. Yayın için ise canlı yem kullanıyorlar.Orada gölde bulunan ördek yada kazları yiyen balıklar olduğunu biliyorum artık iriliklerini siz tahmin edin
sarılarda iş yok. 10 defa gidersin 1 balıkla dönersin. çok ağ var her yerde. ama gidiceksen set'in sağ tarafına durabilirsin. kaşık at yada şamandıralı takımla istavrit at.