Yarın sabahtan kıyıköy at çek yapıcam levrek alınan mera bilen varsa bîlgilendîrseniz sevinirim - ayrıca silivri ve m.ereğlisi civarında at çek levrek alan varmı ogle gibide oralara geçeyim diyorum yardımlarınızı beklîyorum özeldende yazabilirsimiz mera gizliliği varsa
kıyıköy levrek escarpen Merhaba Bana mesaj yollamışşın cevap yazmaya çalıştım.Yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum.Belli bir mesaj sayısına ulaşmam gerekiyormuş.Bu arada kıyıköy ve marmara ile ilgili bilgi sormuşsun.Ben aslında kıyıköy e giderken geçtiğiniz saray ilçesindenim ama çok uzun yıllardır marmara ereğlisinde yaşıyorum.Kıyıköy ve çevresi için şunu söyleyebilirim.Tam bir levrek yatağı.Fakat eylül ortası ile ekim ortası iyi av veriyor.Ekim sonuna kadar diyebiliriz.Servez koyu iyi ava verir.Ayrıca kastro olarak bilinen bir kamp bölgesi var.Kıyıköy e giderken bir sapakla ayrılır..Bu kamp bölgesinde denize akan bir dere var.Bu dere değil ama denize baktığınızda sağ tarafınızda istanbul tarafına doğğru 3 km ileride bir dere daha vardır.İyi kefal yapar.Kefalin olduğu yerde levrek vardır zaten.Ekim ayında buralarda olursan dene.Ama rüzgar şiddeti önemli poyraz bir rüzgarda rüzgar şiddeti yüksek se atçek zor olur.Hatta imkansızdır.Rüzgar şiddeti 2-4 veya 3-5 yeterli ama daha fazlasında atçek durumu zor.Uykuna kıymalısın gün ağırmadan önce orada olamlısın.Kafa lambası kullanma ışık çok etken.Ayrıca grupsanız birbirinizden uzakta avlanın.Ama karadeniz iyi av verir mevsiminde.Marmara içinde ekim ortası aralık ortası en iyi dönem özellikle kasım.Kıyı dalgalı olmalı.Mesala sultanköy sadece poyrazda rüzgar alır.Birde şiddetli lodos ta dalga vurur sahile.Atçek yada bekleme avları yapabilirsin.Ama rüzgar ve dalga olmazsa olmazıdır.Lodosta tekirdağ tarafıan giderken yeniçiftlik beldedesini geçince salat yağ fabrikasının önleri iyi av verir.Artık marmara sahillerinde çokı avcı var fakat oyunun kuralı sessizlik ve sabır maalesef herkeste bir kafa lambası suyun içerinde insanlar anlatamıyıoruz avlamaya çalıştığın levrek zaten 2 metre önünde ne işin var suda ama yapacak bir şey yok.Kısaca kardeşim mevsiminde havasında ve zamanında sessizsen ve sabırlıysan alırsın balığı.Sahte konusunda yardım istemişşin.Kullandığım sahteler seaspin momotti 180-ima sasule 125-rapala max rap 170-seaspin pro 130-duo 145 *** ayrıca adresini verirsen benim kendi döktüğüm yürüyeen kurşun dediğimiz siklikon balık uygulamalrında atçek te kullandığım bir takım düzenini sana yollarım.Silikon uygulamalarda verim verir.Umarım faydam dokunmuştur
merhabalar, kıyıköyde at çekle sarıkanat harici kayda değer avım olmadı... kastro içinse kalkan avı hariç bilgiye sahip değildim, öğrenmiş oldum teşekkürler Murat Aksoy. Faruk avın nasıl geçti ? inan merak etmedi değilim, kıyıköy ve kastroda levrek alanı görmedim umarım şanslısındır bol şans
öncelikle foruma hoş geldiniz, verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler ama sizinde mesajınızda yakındığınız bazı bilgilerden ötürü mera ve özelliklerini özelden paylaşırsanız çok iyi olur. belirli mesaj sayısına ulaşmadan özelden yazamıyorsunuz ama forumu dolaşınca kesinlikle birçok konuya mesaj atacaksınız ve bu sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum. bir de ben de marmara ereğlisinde yaşıyorum ve sizin nickiniz hiç yabancı gelmiyor...