Arkadaşlar Ağustosun 16 sında kısmetse izne çıkacağım tatilimi muhtemelen Tekirdağ ve Kıyıköy'de geçireceğim Ağustos 16 - Ağustos 30 tarihleri arasında bu bölgelerde avlaklar nerelerdir, ne tür balıklar çıkar ve avlama yöntemleri hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim... Hazırlıklarımı vereceğiniz bilgiler doğrultusunda yapmak istiyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
slm arkadasım kıyı köye in orbay keskin isimli genci bul hasan slm varde ist dan babası oranın en iyi balıkcısıdır sana cok yardımları dokunur orbay keskin bulursan köyde rahar edersin simdiden bolsans
Erkan kardeş Tatlı suavcılığı için Tekirdağ'da sorarsan Yazır göleti iyi av verir Müsellim civarı göletlerini öneririm Turna ve sazan için ise T.dağ/Hayrabolu Hanoğlu göletini ve hayrabolu göletinide değerlendirmeye almanı tavsiye ederim Tekirdağda kime sorsan buraları sana tarif ederler
Teşekkürler Tuncay abi. Deniz avı hakkında bir fikrin veya bilgin varmı abi ne çıkar nerelerde çıkar ve nasıl avlanır gibi...
Erkan Aşağıda ki linke tıkla Tekirdağ , Sultanköy arası birkaç bilgiye sahip olabilirsin vee http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12439&page=7 Kayalık veya dibi karışmalık taşlık bölgelerde kurt ve midyeyle sabah erken akşam gün kavuşmadan önce güzel kıyı balığı vs ısparoz limanlık bölgede isen izmarit alırsın gece ise sakin kumluk alanlarda kurt karides ve midyeyle mırmır güzel alırsın Tekirdağ sahillerinin geneli için böyle diyebilirim vede derin kıyı larda kıyıdan çapari yapapilirsin örnek Tekirdağ Liman Civarı Salat civarı mırmır için uygun M.ereğlisi gece şamandıralı ada istavriti sabah şamandıralı kıyıdan ısparoz liman içi izmarit yapıyor seçenek çok anlıyacağın
Abiler; bir arkadaşımın arkadaşından gelen duyuma göre Tekirdağ sahil şeridinde kalkan çıkıyormuş. Bunun aslı varmı acaba ? Bir bilgisi olan veya benim tatil aralığımda ( Ağustos 16 - Ağustos 31 ) kalkan olurmu ? Olursa nereleri önerirsiniz ? Bu tatile tam bir hazırlık ile çıkmak istiyorum. Bu zamana kadar yaptığınız bilgilendirmeler ve yardımlar için herkese teşekkür ederim...
Arkadaşlar Tekirdağ'da mamun bulunurmu, bulunursa nereden çıkartabiliriz veya satan birileri bulunurmu acaba ?
Kalkan avı yaz aylarında imkansız Bildiğim kadarıylada yasak : Mamun Bizim bu yörede tesadüflerin dışında bulunmaz ve satanda bunca yıldır hiç duymadım